meryemmm30 kızlar kusura bakmayın kafamdaki hiçbir soruya cevap bulamıyorum forumdan arama yapamadıgım için arama butonu kaldırmışlar o yüzen transfer hakkında deney,imlerinizi rica ediyorum.
mbt34 meryemmm30 anestezi yok, ağrı sızı da olmuyor. İdrara sıkışık olduğu için baskı oluyor biraz sadece. Alttan muayeneden çok farkı yok.
Deletedmom_33 meryemmm30 En ağrısız işlem transfer. Masaya alınıyorsunuz. Hazırlıyorlar sizi. Doktor geliyor batikon sürüp spekulum yerleştiriyor. İçeriye ince bir şeyle giriyor hazırım dediğinde embriyolog gelip o ince borudan rahime embriyoyu bırakıyor. Bu sırada hemşire göbekten ultrason ile bakıyor. Sonrasında sizi odaya alıyorlar ve 30-40 dk ya taburcu ediyorlar 🤗 Ha bir de idrara sıkışık giriliyor işleme.
Tomrishatun meryemmm30 ağrılı değil canim 10 dakika icerde zaman geçirdik hazırlıyor doktor geliyor altin ismini bilmiyorum onu mecbur takip dezenfekte ediyor herelde işlendiğini hissediyorsun 5 dakika transfer gerçekleşiyor ve ekranda sana merhaba diyen küçük embriyoyu goruyorsun 1 2 saat dinlenip eve geldim evde dinleniyorum suanda
meryemmm30 Deletedmom_33 spekulum aleti çok ağrıtıyor mu önceden hsg çekildiğimde taktırmıştım çok ağrıdıgını hatırlıyorum normal vajinal muayenede doktor takmadı hiç
meryemmm30 Tomrishatun inşallah canım 3. gün embriyo transferi yapılmış heralde sana neye göre yapıyorlar canım 3 ya da 5
Tomrishatun meryemmm30 genelde 5 güne gitmek daha iyi diyorlar ama yas 43 6 yumurta dan kalan 2 tane fazla olmadığı için doktorum 3.gune transfer yaptı 2 tanesinin kaliteside iyidi bundan sonra Allaha kalmis bol bol dua edicez