Ngrcng Evet arkadaşlar ilk hamileliğim 8. Haftamdayım ve ikiz bebişlerim olucak☺️ Var mı aranızda ikiz gebelik yaşayanlar beni neler bekliyor 👼🏼😍
EzgiBuse Ngrcng hayırlı olsun 🥰 bende 16 haftalık ikizlere hamileyim bulantılar mide problemleri hala devam ediyor ama onun dışında bir zorluk henüz yok çok şükür 😊
Benimmm Benimde 10 haftalık ikiz hayırlı olsun arkadaşlar hepimize zor bir süreç sanki yoksa ben tek mi zorlanıyorum
mor_menekse1 Bizde ikiz bekliyoruz Allah nasip ederse kızlar lütfen bulantı kusmasız ne zaman bitti bugun feci şekilde 3 kere kustum ne yediysem çıktı salı kontrol var prilam da fayda etmedi sizde nasıldı 17 hafta olduk
gazetecianne mor_menekse1 benim o haftalarda bitmişti bulantılarım. 26 den sonra da mide yanmaları başladı
Ngrcng @“ikiminnosannesi” mor_menekse1 prilam sanki fayda etmiyor gibi çok zor geçiriyorum mutfak korkulu rüyam oldu 🥺 hiç bitmicek gibi
Benimmm Arkadaşlar ikiz gebelik var ya bende sizin hiç ikiz gebeliklerinz oldu mu daha önce ilk ayda sürekli canım tatlı şeyler çekiyordu bu bir buçuk ayda var çok ekşi tuzlu çekiyor burda bir a normallik var mi
mor_menekse1 Ngrcng anlıyorum canım bndde ikiz gebeyim okdr feci geçiyor ki bulantı kusma şükür iki gündür iyi hissediyorum geçer diyorlar sabır lazım Allah tez zamanda bitirsin bulantlarımızı inşAllah az daha sabır ::) güzl anne
Ulkermadn 14 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim, mide bulantısı ve kusmalar mahvetti beni basından beri, prilam içiyorum bir sure tutuyor her kokuya karşı hassasım Bi an önce gecer hepimizin inşallah cok zor yasayan bilir
Pinar2253 Ngrcng merhabalar ikizlerim 28+2 de doğdular 26 eylülde tecrübe olarak çok az hareket et yatarak geçirmeye özen göster ben doğuma kadar hiç mide bulantısı yaşamadım 23 haftamda açılmadan serklaj olmuştum çok hareketliydim keşke yat dediklerinde yatsaydım inşallah sağlıkla gününü doldurup bebeklerimi dünyaya getirirsin