Hamdos
Evet benim icn cok zor bir surecti asrtik dogum zamanim gecmisti burdada sezeryan yasak o yuzdende esim surekli beni yuruturdu gece gunduz demeden bikmiatim yurumekten oturmamaktan bir gece akinti ile karsilastim hafif kahverengiydi artik iyice emin oldum yakindir dogumum diye neyse hafif sancilarim basladi esim cok pinpirikli beni hemen hastaneye goturduler alttan muayene ettiler 2 santim acigim vardi ama cnm cok yandi ilac verdiler morfin agri kesici ve eve tekrar gonderdiler gece saat 2 gibi sancilarim artti artik dayanilmicak gibiydi neyse gece 4 yine gittik tekrar baktilar acigim ne kadar diye bu sefer 4 oldu bende sevindim dogum basladi diye hemen yatisim yapildi bana yine morfin verdiler biraz uyuyim diye enerjim olsun diye neyse saat 9 gibi geldiler yine baktilar 6 santim acigim oldu ama halen suyum patlamadi sonra suyumu patlattilar o kisim rahatti hic aci hissetmedim sonra orda egzersizler yapiyordum top getirdiler ustunde daireler ciziyordum yan gidip geliyordum baya bir sure sonra acigim halen 6 ydi sonra suni sanci vermeye karr verdiler ve hersey ondan sonra basladi gaz cekiyordum surekli burnumdan acim hafiflesin diye ama sanci vurunca kendimi kaybediyordum cok agladim cok fenaydi artik gittikce kotulesti sancilar dayanamiyordum bagiriyordum serumu cekin diye annem sirtimi surekli ovaliyordu ama o agri aninda hicbirsey yaramiyor neyse artik 9 santim acigim vardi artik ikinma istegim oluyordu ikindim ama ikinma dediler ama elimde degildi neyse arrik ikinma zamanim geldi ikindim ama bebegim cikmadi kesi atildi ordada cnm avidi ondan sonra tekrar ikindim bebegimin basi mos morduherkez korktu kordom bogazina dolanmisti ama allaha sukur birsey yoktu hemen koynuma koydular kizimi tabi ben halen kendimde degilim cok zirdu benim icin ama cok guzel bir duygu allah herkeze tattirsin insallahh ❤️