Busra0710 Kızlar sezeryan olalı 3 buçuk ay oldu. Hala belirli bölgelerimde uyuşukluk, dokununca acı, iğne batma hissi çok oluyor. Sizdede öyle mi, bi yardımcı olun korkuyorum ya
Momy11 Busra0710 merhaba bende 4 gün önce sezaryan oldum ama hala yürüyemiyorum ağrıdan siz kaçıncı gün yürüdünüz ben ayakta en fazla 2 dk durabiliyorum 😒
Senayyalcin Busra0710 Ben o uyuşukluk hissinin baya uzun süre olacağını duymuştum senelerce yani normal birşeymiş sanırım
Berna0612 Busra0710 ben ilk kızım dada sezeryan doğum yapmıştım inanki iki yıla yakın o uyuşukluğu hissediyordum. Zamanla geçiyor korkulacak bişey yok şimdide ikinci kızımı sezeryan doğum ile kucağıma aldım bir haftadır sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi❤️❤️💕💕
Busra0710 Nymphadoraa iğne batıyo gibi olmuş muydu. Ve kontrole gidince nasıl bakıyolar ultrasonla mı
Busra0710 Momy11 canım benim çok çok çok normal. Bol bol sık sık yürü. O kolaylaştırıyor. Evet zor acılı ama yürüdükçe dikişler rahatlıyo. 40 olmadanda normal bi insan sağlığına dönemiyosun
Berna0612 Momy11 benimde bir hafta oldu sezeryan doğum yapalı ameliyattan 6 saat sonra hastanede yürüttüler beni doktorum ne kadar çok yürürsen o kadar iyi dedi kendimi çok zorladım ağrım olmasına rağmen yürüdüm iki gündür daha iyiyim çok şükür.. Kendi işlerimi zorda olsa kendim görüyorum bütün yeni annişlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok zor kolay değil kolay gibi gözüksede doğum çok farklı bişey. 🙄
Deryaisra Benim sezeryan olalı 18 ay oldu şuan o his yok tabiki geçti normal ama uzun sürmüştü yaklaşık bi 7 8 ay kadar tabiki git gide daha da azalıyo
Busra0710 Deryaisra inanmıyorum ya ne zor bişeymiş bu sezeryan. İlk kızım normaldi ne rahattı. Bazen korkuyorum iç dikişlerimde sorun mu var diye. İç dikişlerimde iğne batma hissi oluşuyor