150_gelartik Kızlar aranızda bebeği diş çıkartırken bu kolyeden kullanan oldu mu işe yarıyor mu başka ne amaçlarla bebeklerde kullanılır bilgisi olan yazarsa sevinirim
Gulerdemr01 150_gelartik evet canım çok ise yarıyor cidden ama sahte olmamasına dikkat etmeniz lazım hala kızı aldı çocuğuna maşallah suan 2 yaşına geldi bikere bile hastanelere gitmediler çabuk hastalanmadi çocuk
Yagmur00 Gulerdemr01 nereden alabiliriz canım bnde cok baktım ama hangisi gercek falan ama guwenıp alamadım
Zub34 Yagmur00 kehribar ben kullanıyorum aldıgım güvenilir sayfa var isterseniz veriyim ve en önemlisi diğerleri gibi makineden çıkmış gibi taşlar hep bir hiza değil her taş farklı yamuk eğri vs bu bunun orjinal oldugunu gösterir bilginiz olsn
Zub34 Yagmur00 aysima_tesbih bu arada belirli bi fiyatı yok açık arttırma ile alıyosunuz 10 liradan açılıyo 100 liradan da alabilirsiniz 40 liradan da ben cocuk kehribarına baktıgımda en son 40 liradan satılmıstı mesela bu gibi bilginiz olsun😊
Gulerdemr01 Yagmur00 canım kusura bakma unutmuştu sitenin adını da eski mesajlara falan bakti buldu HÜMA KEHRIBAR intstgrm hesabi