Femina İkinci doğumunu yapan anneler sancılarınızın başlaması ya da suyunuzun gelmesinden ne kadar sonra doğum yaptınız? İkinci bebek daha çabuk dünyaya gelir diyorlar çok heyecanlanıyorum🙏🏻
Esraali Femina belli olmaz her doğum farklı yaş kilo her sey fark ediyor bilerek gidince insanın ayagı gitmek istemiyor ama gelen gitmez😂😂
Defnemom Femina bende ilk kızımı 37+5 ’te 30 dk içinde doğurdum ama sancıyı evde çekip gitmiştim bu kızımda şuan 37+3 bekliyoruz yalancı sancılarım çok var bakalım ne zaman gelecek
Femina Brcadn Bende 36 haftadayım 2 haftadır ilaçlarla durdurduk kızım doğum pozisyonunu aldı beklemede ilaçları kesince çok hızlı doğum olacak diye stres oluyorum. Bi tane daha evlat olunca onu bırakıp gitmek için daha çok zamana ihtiyacım varmış gibi hissediyorum☺️
Afide__ Doğum ne kadar sürer bende merak ediyorum dünden beri kasilmam var bebek taş kesildi karnimda 35 hafta olduk 2 kat büyüdü kasilmalarla dr.gitsem mi bilemedim korku bastırdı 😬
Femina Afide__ Bence gitmelisin benim 34.haftada kasılmalarım başladı bebek biraz daha büyüsün diye ilaç verdiler yoksa doğuruyordum erkenden☺️
Afide__ Femina yaa korkmuyordum ama değişim bir korku saldı içimi hazir hissetmiyorum her dk hastaneye koşan ben şimdi ayağım gitmek istemiyor 😭😭😭
Afide__ Femina birde vajina üstü,karın altı baskım vardi şuan daha da bir baskı oluyor evde yürürken karnımın sert olması 2 kat gibi hissettim ve mide bulantı da eşlik etti buna doğurmam dimi ya
Femina Afide__ bence doktoruna gitsen daha iyi olur bana ne olur ne olmaz diye bebek için ciğer geliştirici iğne yaptılar ben ikinci hamileliğim olduğu için kasılmaları ve bebeğin biraz aşağı indiğini erken farketmiştim riske atma derim