20_yesm Çantaları kaçıncı hafta da hazırladınız? Biz 24 haftalık olduk bugün ne varsa hepsini yıkadım heyecanımdan😀
busra5501 20_yesm neler var çantanızda ben kendiminkileri yıkadım ütüledim bebişe pek bişi yok daha almadım 23 haftalığım erken değil mi diyorum ne bilim 🙈
BaharAkarakurt-2010 20_yesm ayy benn 30 +2 oldum yıkamak istyrm ama anam izin vermiyor erken daha bekle diyor Off sararır falan dedi hergün bakıp düzenleyip koyuyorum bir iki hafta geçsin yikiycam artık
20_yesm busra5501 plesenta doğum kanalına kapatmış demişti doktor en son kontrolde belki erken doğum olabilir demişti ben biraz evham yaptım sanırım. Ama yıkayıp ütüleyip temiz birşeylere sarıp koyacağım bence birşey olmaz 🤗
Gozde939e99e 20_yesm canta hazirlamak cok zevkli.cidden 33 de hazirladim sadece kendi eksiklerimi koymadim pjama feln onlarida alip koyacagim🥰
fyznrilter 20_yesm bende bu haftalarda yıkayıp ütüledim dolabına yerleştirdim son zamana kalmasın diye. Ne olur ne olmaz diye genelde 32. Haftada hazır bulunsun demişti doktorumuz.. bizde şuan 31 haftalığız çantamız hazır. 😌🌸🤲🏻