150_gelartik eebrar_ylmzz anladım canım başın sağ olsun bu minnoşu sağ salim al kucağına inş. Evlat kadar güzel bir şey yokmuş Rabbim yeniden nasip etmiş
Sermec27 eebrar_ylmzz canım benim başın sağ olsun bende ilk oğlumu kaybettim sezaryen olmuştum bende sezaryen sonrası 7 ayımda tekrardan hamile kalmıştım 4 ay önce doğum yaptım darısı başına Rabbım kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Alya_1963 eebrar_ylmzz 😁😁bende yeniden ama benim kız 1 yaşında ben 12 haftalık oldum 🥰beraber büyücekler arkadaş olcaklar
Fatma0090 eebrar_ylmzz ben ilk ikiz gebeyim 1 ay oldu erken doğum yaptım sezeryan 23 haftalık kaybettim minik oldukları için 😔 ne kadar süre sonra gebe kaldınız sezeryan mıydı doğumunuz acaba
eebrar_ylmzz Fatma0090 ilk gebeliğim evlenir evlenmez oldu 35+5 de acil doğuma alındım riskli gebelik olduğu için beni tetikliyordu doğumdan sonra 1 gün yaşadı bebeğim vefat etti mayıs 7 de doğum yaptım Eylül 11 de son adet tarihim
Fatma0090 eebrar_ylmzz Allah razı olsun amin inşallah Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın kımseyş evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah 🤲
Sermec27 eebrar_ylmzz gebelik mi doğum mu yani gebelik her anlamda zor oldu benim için ama sezaryen yerinden dolayı değil başka sıkıntılar cıktı
eebrar_ylmzz guldenizcan Allah razı olsun canım hipoplastik sol kalp sendromu vardı kalbinin sol tarafı gelişmemişti