Cemresra mercanmeb dun gittim azalmayı bırak hıc hissetmedim ultrason la baktı sadece sukur totsunu donmus uyuyormuş tam muayne sırasında basladı tekmelemeye
Flyderndkk mercanmeb eğer nst sini falan beğenmezse tabiki gebeliği sonlandırmak isteyebilir. Zaten yolun sonuna gelmişsiniz artık.
Mavi34 mercanmeb nat ye bağlar ve ultrasonla bakarlar normalse herşey eve yollarlar. Şeker çok düşünce veya yüksek olunca hareket etmiyor bebekte bende şeker hastasiyim bazen tüm gün öyle hareketsiz yatiyor kuzum benide korkutuyor tabi
mercanmeb Aybuss kalp atışları normalsw eve mi yolluyorlar? Benim şekerim var doktorum azalırsa gel dedi de merak ediyorum doğuma alır mı bişey görürse
Yusuf__eren Mavi34 canım normal şekerinmi var yoksa gebelik şekerini biliyorsan benim aç karnına şekerim 103 sınır dedi cikilota muzu burkcn başka bişey demedi
Mavi34 Yusuf__eren ben gebelikten önce de şeker hastasiydim. 103 çok aşırı yüksek değil diyetle toparlarsın. Sadece muz çikolata değil ama biraz basit konuşmuş doktorun. Kaç haftaliksin
mercanmeb Yusuf__eren gebelik şekeri var açlık normal de tokluk yüksek çıkıyor sınırın biraz üstünde çıktı
Yusuf__eren Mavi34 33 doncem rabbim izin verirse canım beyaz ekmeği bosldim çok nadir mecbur kalnca yiyorm kepek ekmek sabah kahvaltıda birtane yumurta domates zeytin biber peynir çok canm cikilota çekince yiyorm elim ayağım titriyor
Mavi34 Yusuf__eren çikolata bitter yiyebilirsin. Uzum portakal muz incir karpuz gibi meyveler ve bezelye havuç ta çok şeker içeren besinler onlarida yeme
mercanmeb Aybuss yok gitmedim çok şükür canlandı 🥰 bende kalktım Evi sildim süpürdüm inşallah yanlış yapmamışım dır. Hareket etmesini bekliyorum uzandım şimdi