Yaklaşık yarım saat önce çatı muhaynesinden çıktım doktorum catımın normalde üçgen şekilde olması gerektiğini söyledi ama benim ki biraz daha düşmüş ve rahme çok yakın dedi buda bebeğin geçerken kafasının çatala sıkışmasına ya iterek yada vakumlu çekilmesine neden olur buda bebek ve senin için riskli olur sen çok fazla kan kaybede bilir bebegide sıkıştığı için bir anda sezaryana alabilirz sende bebeğide bu süreçte çok fazla yorula bilirsin dedi bu süreçte en sagliklisi sezaryanmıs ben kendimi en başından bari normalde hazırladım herkesin normal doğum korkusu olur benimde sezaryan doğum korkum vardı korktuğum başıma geldi şuan hayal kırıklığına uğradım bebeğim iyi sağlıklı çok şükür asla isyan etmiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı beni çok üzdü ne yazık ki bu durumu yaşan anneler varmı acaba biraz bilgilenmek dertleşmek sanırım iyi gelecek üzülmek ağlamak da bir fayda etmiyor 😔acaba başka bir doktora gitmem de fayda varmi gittiğim doktora da çok güveniyorum özel olmasına rağmen en başından maddi açıdan hiç yormadi beni hep abi gibiydi para için boyle birsey yapacağınıza sanmam fikir verin lütfen