o1anneadayi Civcivinannesiii o bisey mi benim ilk 11 hafta sadece sabahları midem bulaniyordu hic kusmamistim sonra tamamen geçti derken nasil olduysa 18. Haftada bir kustum aynı anda arka arkaya 4 5 defa sonra 5 gün kadar yine bulandı ama kusmadim 🤦🏻♀️
Civcivinannesiii o1anneadayi Cemilef92 Amaaanıın😳😳😳ayyy korkutmayin beni 😃 Allah herkesin yardimcisi olsun yaa🤦♀️🤦♀️🧿
Cemilef92 Civcivinannesiii Genel olarak 8. veya 9. haftada başlıyor zaten bulantılar, benim de öyle olmuştu 20.haftaya kadar hangi ilacı kullandıysam geçmedi, arabaya binemiyordum mutfağa giremiyordum. Allah kolaylık versin size de 😰
o1anneadayi Civcivinannesiii korkma korkma geçiyor ilk 12. Haftaya kadar oluyor genelde sonrasında baya geçiyor 😁
Cemilef92 Civcivinannesiii İnşallah siz şanslı gruptasınızdır da hemen geçer, iyi düşünün iyi olsun, sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımıza 🥰🤲🏼
Elfii00 Civcivinannesiii bende düşük tehlikem varmış ama kanama hiç yok diye diye kendimi kanamalı hastaya çevirdim şimdi yerimden kalkamıyorum susmak lazım bazen gerçekten
Civcivinannesiii Elfii00 ayy kiyamam insallah atlatirsin canm 🌸 gercekten oyle susmak cok onemli kotuyu cagirmamak lazim
user124578 Civcivinannesiii şuan kaç haftalıksin tam olarak canım , benim ilkinde 6 olur olmaz başlamıştı bulantı şuan 6+1 iz ama bulantı yok daha bende acaba dedim bunda olmayacak mı diye o yüzden merak ettim seninki kaçta başladı
ebruzb Civcivinannesiii aynı beeenn😂 millette bi sürü belirti var benim midem bile bulanmıyor diye telaşlanıyordum 8.haftaya bi girdik içim dışıma çıktı 26.haftaya kadar hergün kustum ve ilaçsız günüm geçmedi😂