llFatma a-melis aç karnına kuzum. Aile hekimim eğer migdeni bulandirirsa tok iç demişti hiç rahatsız etmedi aç karnına içiyorum.
a-melis Leylaakcay cekik_anne llFatma Demetimufuk içtikten 2 saat içerisinde çay içme süt ürünleri yeme dedi sizde de böyle mi
llFatma a-melis ben troit ilacı da kullanıyorum aç karnına 30-40 dk bekleyip sonra kahv. Yapıyorum 2 saat çok uzun acimdan ölürüm ben🙈
Leylaakcay @a-melis içtikten, yarım saat, sonra kahvaltı da çay içiyorum bişey, demedi doktor hemde açlığa, dayanamıyorum
a-melis iki_prenses_annesi bende bi kere içiyorum günde ama fayda etmemiş kanım iyice düşmüş sabah akşam günde iki kere içiyorum artık
iki_prenses_annesi a-melis bana da eğer fayda olmazsa günde iki sefere cikaririz demişti bakalım pazartesi kontrol var artık ne der bilmiyorum
a-melis llFatma bende yeyip içiyodum içme deyince çaysız kahvaltı yapıyorum alışmışım bi tuhaf geliyo 😂
llFatma a-melis bana söyledi sormak da aklıma gelmedi zaten bir sabah çay icebiliyorum çayı normalde sevmem kahvaltıda sadece icebiliyorum bundan da mahrum kalmak istemiyorum ya
a-melis llFatma benim kanım bi öncekine göre düşmüş hem günde iki kere içiyorum hem de çay içme 2 saat dedi ilkinde bana da söylememişti sizinki çok düşük değildir belki