Alka Doğumhanede insanı çırılçıplak mı yapıyorlar. Yoksa internette görüyorum böyle yeşil bişeyle komple örtüyorlar sadece doğum yapılan yer açık delik gibi böyle öyle mi. Umarım öyledir? 😂
Babymoomy Alka bana siyah bi ince elbise tarzı giydirdiler arkadan mutfak önlüğü gibi bağlandı popo kısmı açık kalıyor doğun anında uzanınca alt kısmın açılıyor o sayede Ama üstün kapalı
busrasahinn Alka pembe ameliyat önlüğü giydirdiler 2 kere normal doğum yaptım ikisindede aynısından giydim çırılçıplak falan kalmadım yani hiç sadece iç camasirsiz sadece onu giydiriyorlar 😂😂
Esraali Umbilik hayır en azından devlette gittiğim kıyafetle yaptım etek giydim alttan rahat olsn diye normal doğumda 4 tane yaptım hiç kıyafet vermediler
Chucky9 busrasahinn peki doğumhaneye kendimiz için de pijama veriyor muyuz yoksa ordan önlükle çıkıp odamızda mı giyiniyoruz 😊
Haticeozensen Chucky9 normal doğumu bilmiyorum ama sezaryen oldum sedyede getirdiler zaten çarşaflarla falan sarmışlar beni yürüyüşe kalıcam zaman giyindim üstümü
busrasahinn Chucky9 ordan önlükle çıkıyorsunuz bir iki saat ayağa kalkmanizi onermem biraz dinlenin tansiyon düşmesi oluyo ilk dogumumda yaşamıştım biraz dinlenip biseyler yedikten sonra giyinmistim😊
Busra0710 Chucky9 devlet hastanesinde giyinme iki türlü doğumda da yok, odana önlükle gidiyosun. Kendini iyi hissedince odanda giyiyosun canım
Selime28 Alka bende normal doğum yaptım dogumhaneden çıkmadan kıyafetlerimi istediler giyip cikardilar
Alka Busra0710 Şuan 27.haftadayım canım erken sordum aklıma geldi de. :) normal isterdim ama sıkıntı olmazsa.