Sybabyss Sevgi1312 canım van akdamar seyithan beye randevu alıp da mı gittin acaba telefonla. Ben aradığımda randevu veremiyoruz diyorlar?
Sevgi1312 Yok randevu almana gerek yok canım zaten o sistemle calısmıyorlar sabah gidiyorum sıramı alıyorum asırı kalabalık değil zaten
Sybabyss Sevgi1312 anladım canım ben gidemeyecğim o zaman oraya çünkü ben hakkariden geleceğim sabah vanda olmak için çok erken çıkmam lazım sabaha karşı oda mümkün değil malesef terör bölgesinde
Kinkof Sybabyss illa sabah erkenden sira almak zorunda degilsin ki her zaman eger dolmadiysa hasta sayisi alınıyor sıra
Sevgi1312 Sybabyss hakkarinin neresindesiniz bu arada Allah yardımcınız olsun ilk görev yerimizdi orası bizim merkezdeydik
Sybabyss Lili Gamzelibebek00 mehmet kalodan memnun musunuz kızlar bilgili bi doktormu birde dogum ücreti ne kadar acaba
Lili Sybabyss çok memnunum ilk hamileliğim erken doğum oldu ve başından beri beni takip eden oydu ve bebeğimin hayata tutunmasındaki sebeb allahtan sonra o kesinlikle git hatta gidersen ilayda nın selamı var derseniz sevinirim 😘
DH_08 Ghh cok hastası var feyza gıdınce herkes ona gectı ama cok soguk Bı Dr. Esi almıyordu muayene sımdı almaya baslamıs bnde 24 haftadayım gurcan hocaya gıdıcem yarın
Sybabyss MelekAlyaM canım gürcan bey iyi bir doktor mu normal doğum tercih eden bi doktormu birde doğum ücreti ne kadar birde doguma eşleri alıyormu
MelekAlyaM Sybabyss ıstegıne baglı normal yada sezeryan eşi alıyor ıcerı evet dogumada alıyormus. Normal dogum 2750 sezeryan 3250 ama yılbasında artıcak fıyat. Yalnız her gebeyı takıp etmıyor rısklı ıkız ve ucuzlerı kabul edıyor
Sybabyss MelekAlyaM ben bugün hastaneyi arayıp sordugumda ona muayene olabılecegımı soyledı riskli bi durumum yok ama