Sybabyss Sevgi1312 evet aynı şeyi bende duydum imran hanım cok iyiymis ama iceriye bircok hasta alıyormus devlet hastanesi gibi bende bu sebepten dolayı tercih etmiyorum kendisini , özele gidiyoruz sonucta ozel hıssetmek ıstıyoruz
Sevgi1312 Sybabyss kesinlikle devlet hastanesinden farksız ne yazık ki doktor ne kadar iyi olsa da çalısma sekli tercih etmeme engel oluyor kendisini
MelekAlyaM selda03 alttan ölçtüğünde bir hafta öncesinde 36 dı bır hafta sonra karından ölçtü 31 cıktı
Sybabyss Sevgi1312 canım van akdamar seyithan beye randevu alıp da mı gittin acaba telefonla. Ben aradığımda randevu veremiyoruz diyorlar?
ArelinAnnesi01 Yüzüncü yıl özel kadın doğuma gidip memnun kaldığınız doktor var mı ? Birde normalden randevu alınmıyor 🙄 belirli testler ve muayene için gideceğim kızlar yardımcı olur musunuz ?
MelekAlyaM ArelinAnnesi01 ben deniz dirik e gidiyordum genelde doktor oglen 3 tem sonra bakıyor 2 gıbı gıdıp ısım yazdırıyorsunuz oyle muayne olunuyor ucretı 217 tl di butun testler ıcınde. Ben sezeryan yapmıyor dıye bıraktık doktoru