Kizannesi92 bugo 34+0 utoj gelmiş hapimizij hayırlı doğumları olur inşaallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
birkizbirerkekannesi bugo Programa göre 35 günüm var buton q hafta önce geldi🤭 ama doktorum ayın 5ne gün verdi doğum için, 21 günüm kaldı inşallah 🤗
Kaderyusuf Sema_hysz belirtiniz varmı bnm kasılma çıkıyor nst de çok iyi değil. Çok beklemem diye düşünüyorum.😄
Sema_hysz Kaderyusuf benim kasılmalarım oluyor hurma yemeğe de başladım salı günükontrolüm var doktor eğer çatı muayenesi yaparsa açılmaya bakar anam benim kızda evde beni mahfediyo nts ye bağlandıgımız zaman sancım çıkmıyor😅
ESBS61 Derya_ozer2 bende34 haftalıkken geldi o buton benimde 37 günüm kaldi doguma kasimin kacina dogum nasipse sizin
Derya_ozer2 ESBS61 Allah kismet ederse kasım 20 dedi doktorlar eğer süpriz yapmasa oğluşum erken gelip
Kaderyusuf Sema_hysz son zamanlar daha zor geçiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Çatı muayenesini oldum bn korkun varsa hiç korkma ben çok korkuyordum canım hiç acımadı kendimi hiç kasmadım ondan muhtemelen 😅
Kizannesi92 H_myra1 ay benden bir tane daha sanki ben yazmışım benim ikinci ama öldüm artık kendimi yaşlı ve huysuz hissediyorum hiç iyi değilim ☹️ şafak 42 ama ben bitik
H_myra1 Kizannesi92 ayy bende 17 gün daha eksidesiniz inşallah bende 40 lara düşerim hemen valla bende öyleyim barut gibiyim yani 2 yaşında oglum var birde durdurak bilmiyor 3.sınıfa giden kızım var dersi ödevi derken zor yani Allah yardımcımız olsun 🥰