Papatya-Kokusu Kızlar rahmi tamamen kapatmıs plesenta suan öyle duruyor 16. Haftaya giricem alanında uzman güzel bir perinatoloji uzmanı arıyorum önericeğiniz bir doktor varsa hangi hastanede olduğuyla bir yazar mısınız 💜
Cicilibicili Papatya-Kokusu Fehmi Yazıcıoğlunu tavsiye ederim. Yılların doktoru, ben çok memnun kalmıştım
inciirem Canım ben 16 haftalıkken aynı durumdaydım. Rahim ağzını tamamen kapatıyor ama bu haftalarda aşagıda olabilir dedi. Dün 18. Haftamdı gittik doktora yukarıya çıkmaya başlamış dedi hatta rahim ağzından çıkmış dedi belki seninde erkendir
Papatya-Kokusu inciirem inşaAllah canım rabbim büyük inşaAllah yukarı çıkar 16. Haftaya giricem ama ultrasonlarda 1 hafta geri geliyor hep perinatoloji uzmanı adetin yanlış olabilir geç döllenme olabilir eğer sürekli geriyse dedi inşaAllah yukarı cıkar oyleyse eğer geç döllenmeyse 15 haftalığım
inciirem inciirem Papatya-Kokusu aynen canım sen hiç merak etme bebek büyüdükçe onu yukarıya doğru çeker. Bende çok tedirgin olmuştum kaç doktora sordum daha dur plasentadan bahsetmek için çok erken dediler 🤗
Papatya-Kokusu Mavi34 Çok şükür çok sevindim adına inşaAllah benimde cıkar daha hafam kücük ümitliyim azda ihtimal olsa bir ümit var sonuçta dinlenmeye çalışıyorum bol bol ❤️
Mavi34 Papatya-Kokusu s3n dikkat et kendine ağır kaldırma fazla eğilip kalkma 15 dk dan fazla ayakta kalma. Çok insanın yukarı çıkıyor ileti haftalarda ins seninde duzelir
Papatya-Kokusu Mavi34 Dikkat ediyorum artık balım inşaAllah faydasını görürüm Allah razı olsun inşaAllah ❤️
Papatya-Kokusu inciirem Yok balım daha olmadım kronik rahatsızlığım var doktorum diğer doktorunlada görüş öyle ol dedi daha görüşemedim diğeriyle ama yakın zamanda olmak istiyorum sen oldun mu
Papatya-Kokusu Cicilibicili Tam olarak nerede kalıyor muayene ücretini biliyor musunuz doğumu hangi hastaneyle anlaşmalı çok sordum kusura bakma 😊
Cicilibicili Papatya-Kokusu ben geçen sene ikili test yaptırmıştım. O detayları inanın hiç bilmiyorum o yüzden. Avrupa yakasında muayenehanesi. Konumla gitmiştik, googledan bakarsanız adresi tam olarak yazıyor. Bi arayın fiyat için. Ben ikili teste 550 ödemiştim diye hatırlıyorum video fotoğraf dahil.