Asyaveannesi36 tugbaa_g hiç bir şey olmadı şifa olsun içiniz rahat etsin 🙏🏻 Olmayıp hastalığa yakalanmak bu kadar artmışken daha zor ..
annesi_ tugbaa_g 2.doz aşımı da oldum çok şükür 31 haftalığım bebeğim gayet sağlıklı gelişimi çok iyi haftasında ilerliyo canım
Zeynep_utku Dozu 26 2. Dozu 30. Haftada yaptırdım hiçbir yan etki veya bebekte sıkıntılı bir durum yaşamadık çok şükür çevremde de aşı olan hamileler var onlarda sıkıntı yaşamadı. Gönül rahatlığıyla herkes yaptırsın kaldı ki bu virüs hamilelerde bağışıklığı baskıladığı için en çok etkilenen grup, herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına 🙏
Elifebrae Parol bile 10 kere düşünerek gebelere veren doktorlar, sonucun ne olduğu belli olmayan bi ajıyı gebelere nasıl önerirler anlamıyorum. Yaptırmayı da düşünmüyorum ki benım doktorum da kesinlikle yaptırlması taraftarı değil.
tugbaa_g Elifebrae parol bile önermeyen dediğiniz haftalar ilk üç ay. İlk üç aydan sonra parol içebiliriz tetenoz aşımız üç aydan sonra oluyor tetenoz da ağır bir iğne. Ve enfeksiyon olduğumuz zaman mücburen gebelikte antibiyotik bile kullanıyoruz… bebeğe hiçbir zararı olmuyor. Sıkıntı olacak aylar ilk üç ay oda bebeğin organ gelişiminin tamamlanması İçin .
Aleybcksz Elifebrae benim doktorum önerdi ben ikisinide oldum parol hamilelere öneriliyor zaten diye biliyorum hastalıktan geberiyordum devlete gittim parol içebilirsin dedi her doktor parol öneriyor hamilelere aşıda korkulcak bi durum yok tetanoz gibi diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin bence neyden korkarsan başına gelir olmanı tavsiye ederim birde korona olursan allah korusun 🤭😔😔 🤷♀️
Balliko tugbaa_g herkes basımıza doktor kesılmıs zaten . İnan bana parayl yapılan bi aşı olsaydı şimdi millet kredi çekip yaptırmıştı … Bilinçsiz konuşmalar duymaktan bıktım artık valla . Ölmedik zombi olmadık Katılıyorum sana canım 🍀🌸
tugbaa_g Elifebrae ah ahhhh hastanelerin yoğun bakımındaki covidli hamilelerin halini görmediniz görmezsiniz de inşallah.