B-Y94 Tgcbbrdmr luzum sen sorsana bana ben sana söyleyim uğraşıyorsun. Ben ilk 105 ile öğrendim yaklaşık bi 10 gün sonra gittim 9028.78 senin ki de 4500 5000 falan olur
sehrengiz_8 Tgcbbrdmr ortalama böyle çıkar bunun üstü çıkması da muhtemel benimki 2,5 kat artışı olduğu için daha yüksek çıktı
B-Y94 Tgcbbrdmr ooo sne ne diyorsun müthiş bir artışla devam ediyor benim muhtrmelem 30.000 4.4000 olmuştur bile 🥰 sok olcan ama korka iyi bişey ben dokyora sordum kese görüldükten sonra birada beta istemedi bendn sendn de istemez sadece kontroller olucak
Meleqim06 B-Y94 benım ayın 11 birinde 287 di şimdi kaç olmuştur ? Ya birde benım aşırı kasık ağrım var sırtım bunlar normal mi doktor 10 gün sonra gel dedı keseyıde görmedim ☹️
B-Y94 Meleqim06 canım gayet normal 🥰 senin daha yerleşme ağrısı bazen belin çekebilir adet ağrısı gibi eğer oturup yatınca geçiyorsa sıkıntı yok canım. Belini yüksekte tut kuzum. Rahminde bişey var vücut da alışması için ona yer yapıyor
Meleqim06 B-Y94 ayy saol canım benım yaa insan çok korkuyor birde ben vajınısmısu yenı yendim 2 buçuk yılın ardından gelen mucizem o kadar korkuyorum kı teşekkür ederim
B-Y94 Tgcbbrdmr şimdi görürsn artık eğer beta hormonun 1500 ve üzeri iae kese normal muayene ile görülür kuzum 🥰
B-Y94 Meleqim06 ahh canım neden o kadar korkuyorsn da vajinismüs oldın bak hamişsin bide ne kadar rahat olursan o kadar iyi kuzum 🥰
mylittlepony Tgcbbrdmr canım hiç üzülme allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde eğer ilk gebeliğinse böyle şeyler olabiliyor benimde başıma geldi sağlık olsun da yine olur 🤲🏻
Eyluls_mom Tgcbbrdmr boş gebelikte kese oluşur bebek oluşmaz canım beta hcg düzenli artar dış gebelikte düzenli artmaz beta artar ama düzenli artmaz yani yavaş ilerler