KbrNzn Merve1502 amniyotik sıvım üst sınıra yakın, bebeğim de 33 haftalık gibi görünüyor. Şeker olabilir dedi doktorum, o yüzden büyük olabilirmiş 🤷🏻♀️ (Şeker yüklemesi yaptırmadım 🤦🏻♀️)
Merve1502 KbrNzn anladım cnm kilosu iyi ya bizimki zayıf kaldı doktor dedi biraz zayıf çünkü şeker yüklemesini yaptım ben erken doğum riski vardı diye
Fatma-mevadanis52 SedanurD olsun saglikli ol gerisi onmli dil bende 93te kaldm bende zayf dlmde yanlzda dilimdr umarm diye sordm🤭
2prens-annesii Fatma-mevadanis52 evet ilk 3 ay 7 kilo verdim son ayimdayim hala hamiel kaldığım kiloya gelmedim 🤗🤷🏻♀️
Hilal-95 Fadimecemil aynıyız bende 9 almısım ama hastanede ayakabıyla felan cıkarıyolar daha cok cıkıyo snırlenıyorum🤣🤣 evdekı tartıyla takıp ediyorum bende
Cansubaris ikierkekannesi64 Bende öyleydim -2 kilo verdim senin gibi 5.aydan sonra kilo almaya başladım ama çokta almadım şuan 29+4 teyim toplamda 6 kilo aldım 😊
Esrtrgy 1029 gebe kaldığım zaman 41 falandım 😀 4 ay birşey yememekten 38 kiloya düşmüştüm şuan 27+2 tim 47 oldum çok birşey almadım inşallah kilo alırım 😅
SekerAnne Kyksz valla hiç sormadım sağlıklı deyince bana yetti şimdiye kadar😅 ilk gebeliğimde toplam 11 kilo almıştım 3.450 doğmuştu