Ruya1106 Aşılama yaptırdım ikinci aşılamam bu. 2 gün oldu ilkinde tutması bundada tutmadı diye endişelenmeye başladım bu düşünce beni çok üzüyor.nelere dikkate ettiniz aşılama sonrası kızlar?
Delicesareti Ruya1106 benimde ilkinde tutmamıştı canım daha doğrusu tuttu ama kimyasal oldu 2.sinde gebe kaldım çok şükür şimdi doğuma gün sayıyorum ümidini kesme ağır iş yapma yükseğe uzanma ilaç verdiyse saatinde kullan ve doktorun dediği tarihte test yap kesinlikle
Ruya1106 Delicesareti canm dikkat ediyorum doktorum pregestan verdi fitil onu kullanıyorum. İnşallah benimde tutar korkuyorum olmazsa tüp bebek yaptiricam inşallah ona gerek kalmaz.ayin 28 inde yap test dedi
Delicesareti Ruya1106 bana da haber ver sonucu inş tutar 🤲bide beslenmene dikkat et derim hayırlı haberler alırsın inş
Ruya1106 Delicesareti Tamam canm benim daha çok yeni. Sen nasil beslendin bu süreçte. Elimden geldiğince dikkat ediyorum
Delicesareti Ruya1106 kahvaltımdan yumurtamı peynirimi eksik etmedim hiç meyve yedim bol bol sebze ağırlıklı beslendim AB’ye cabur yememeye çalıştım bide temizlik yaparken bile çok dikkat ettim ani hareketlerden kaçın eğer döllenme olduysa bebek tutunmaya çalışır o yüzden dikkat etmen lazım
Gurumisevda Kızlar bol bol nar yiyin diyorlar nar bebeğin tutunması iin iyi geliyormuş birde bu aralar sürekli cobid aşısı yaptıranlar hamile kaldım vs diolar