Belirlenmedi Merhaba kızlar son regl tarifim 9 eylül. 11 ekim kan sonucum ise 236 beta peki ya sizler …?
dml33 Belirlenmedi 4+5 hafta.bnmde kana bugün gidicktm gidemedm malesef pazartesi gidicm 5+1 oluyo galiba o zmn bakalim kaç cikick ilk hamileliktede 5 haftalık vermistm 5 binlerdeydi
Minikanne32 Belirlenmedi ben dün öğrendim test yapıp son adet tarihimin il günü 16 Eylül ve 14 Ekim’de kan verdim değerim 97.60 çıktı
hilal1903 Ben şuan 5+3 üm ama 4 hafta iken değerim 241 di. Bir de canım herkesin değeri farklı oluyor kimseyle kıyaslamamak gerek bence
Srpprn 4+5 te 5560 çıkmıştı benim, ama ikiz olma ihtimali var daha kesin değil ondan yüksek olabilir belki
dml33 Belirlenmedi ıns cnm yuksek olur stres yapio insan yoksa o yuzdn biraz bekledm bn düşük cikio git gel yapmak istemedim
karakiz1 Öncelikle hepinize hayırlı olsun benim 12 eylül son reglim adetim 5 gün gecikti kaset test yapıyorum cıkmıyor kaset testte ne zaman cikar kanda bizim burda acil bakmiyor
Merveismail3 @“karakiz1”# karakiz1 normalde hamile olmuş olsaydij kaset teste çıkmış olması gerekirdi ama sağlık ocağına gidip beta hcg testi yaptırabilirsin
Ombur Annecann Annecann valla benim 4 haftalıktan 1500 falan çıkmıştı şuan ikiz gebeliğim var 12 haftamdayım
Ombur Annecann en iyisini doktor bilir ama değerin yüksek olabilir. Bana baştan tek gebelik dendi sonra 7. Haftada öğrendim ben ikiz olduğunu
Annecann Ombur ya ikiz olursa napcam bilmiyorum. Ailem uzakta tek başımayım ama napalım rabbim verirse vardır bi bildiği. Kalp atışında direk anlaşılmıyor diyorsun yani ikiz olduğu