Belirlenmedi Merhaba kızlar son regl tarifim 9 eylül. 11 ekim kan sonucum ise 236 beta peki ya sizler …?
mercimekveannesiiii Belirlenmedi son adet tarihi başlangıcım 13 Eylül 11 ekim beta 258 di sonra baktırmadım yarın Allah’ın izniyle
Kubra_kalkan Belirlenmedi kızlar ya hepiniz 4-5 haftaları 300 en fazla 700 değerlerde yazmışsınız benim 5207 y di sonucum bana 5 haftalık demişlerdi. Daha büyük olabilir mi bebeğim ? Bugün 12. Haftadayım. Söylenene göre
Ilaydaozkan8 Belirlenmedi son adet tarihim 14 Eylül iki gün önce değerim 411 çıktı, bugün tekrardan kan verdim 822 çıktı. Çarşamba günü Allah’ın izniyle keseyi görecekmişiz şuan yarın tam 5 haftalık oluyoruz😍
Esraeee Tgcbbrdmr benim 9 eylül bugün kan verdim 383 çıktı. Doktora gittiniz mi kese görünür mü acaba
Tgcbbrdmr B-Y94 son reglye göre bugün 5. Haftası başladı gözükür mü bilmiyorum 😍 Pazartesi 383 tü beta 4 haftalıktı sanırım
B-Y94 Tgcbbrdmr gerçekten mi kızz ağzın bal yesin içimden de o geçiyor biliyormusun 🥰 gerçeği kız erkek hiç ayırmıyorum Allahım eli ayağı düzgün olsun da başka bişey istemiyorm. İçiöden geçen o 🥰👏🏻
Eatt Benim sat 16 eylül 14 ekim bhcg 297 cıktı 25inde doktora gidicemm 🙏 cok heycanlıyım hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza insallahh 🙏
Beyza2727 mercimekveannesiiii sen söyle ben bakim senin doğum tarihin ve en son olduğun adet günün ne yaz bakam
Esraeee Evinttnc sakın dert etmeyin benim 9 eylüldü adet tarihim. 14 ekimde kan verdim 45 çıktı bugün baktırdım 380 olmuş