Gaye001 Merhaba ben 7+5 haftalık hamileyim covid oldum bebeğim için çok endişeleniyorum aranızda benim gibi bu durumu yaşayan varmı
MerveNur- Gaye001 covid olmadım çok şükür ama hamileliği öğrendiğim gün hastalıktan yatağa düştüm bikaç gün hatta bi hafta rahat nefes alamadım belki de covidti bilmiyorum ama çok şükür ilaçsız atlattım stres yapma en başta Rabbim şifa versin inşallah
CansuDefne07 Gaye001 ben oldum 4. Günüm halsizlik ve sırt ağrısı ile geçiriyorum 31. Haftamdayim. Merak etme doktorumla konuştum bebeğe etkisi olmuyo dedi. bol bol sıvı tuket ve beslenmene biraz daha fazla dikkat et. Bulduğunu yemeye calis vitaminli şeyler olsun tabi 😊
Aysenturnaaa Gaye001 36+6 da bende pozitif çıktım bugün 5. Günüm her gün 3.5 litre su portakal suyu karışık sıkılmış meyve suyu mandalina nar mutlaka yiyiyorum akşamları sarimsakli yoğurt yiyiyorum yemeklerde sık sık birseyler yemeye özen gösterin vücudunuz salmasin kendisini . Ası olmuş muydunuz
Hacercalik Gaye001 Bende 12 haftalık hamileyim bende şuan covidim karantinamin bitmesine son 3 gün kaldı heryerim ağrıdı öksürükte vardı ama cok şükür geçti ihlamur,tarhana çorbası içtim bol bol meyve yedim sizede çok geçmiş olsun hemen atlatırsınız umarım
MerveNur- Gaye001 tahmin edebiliyorum ben onun için lavanta yağı kullanıyorum 3 4 damla ile masaj yapınca rahatlatıyor tavsiye ederim eşiniz vs yanınızda kim varsa isteyin iyi gelir inşallah 😊
MerveNur- Gaye001 bu arada ben de 3 gündür hastayım dün yatıyordum tüm gün ama bebeğim kıpır kıpır benim aksime yani merak etme onlar içerde iyiler Allahın izniyle 😊