irem_altun74 Belkis50 bende çok yaşadım çektirme imkaninda yok şuan canım sarımsak koyabilirsin antibiyotik niyetine iyi gelir buzla da uyuşturabilirsin
AZE346552 Belkis50 çok geçmiş olsun diş ağrısı bende çok çektim😔 ağrıya en iyi gelen şey diş macunuyla fırçalardım iyice o pis irin ve kanı temizlerdim çok rahatlardım denemenizi tavsiye ederim ♥️
Eyisa Belkis50 çok geçmiş olsun canım bnde şu an ikinci trimester deyim iltihap lı dişim var çektirip çektirmeme konusunda kararsızım🤷♀️
Kubra190506 Bende yasadim 😕 Muzlu jel surduler zerre etki etmedi karanfili soylemislerdir zaten aklima bisi gelmioki sarimsak tuketebilirsen tuket dogal antibiyotik
Belkis50 Eyisa Bende kanama yok azı diş dış görünen çürük te yok doktor doğum sonrası kanal tedavisi önerdi
Belkis50 Eyisa Valla doktora gittim hiç bir şey yapmadı ağrı kesici yaptı 1 saat sonra tekrar başladı ölüyorum ağrıdan 😔
Fattooss Karanfil uyuşturuyor üç dört tane ağrıyan dişinizin olduğu tarafa koyun 10 dk sonra uyuşuyor
Nisanur1 Geçmiş olsun benim dişim degil ama arkadaşlar başım cok ağrıyor cok şiddetli parol içmeden durmuyor agrısı ve doktorum bir tane faydası olmaz iki tane birden içiyorum yaşayan varmı benim gibi
Belkis50 Nisanur1 cnm geçmiş olsun bende migren var ağrıyı bilirim migren taşı kullan ve boyun kısmına sıcak su torbası koy iyi geliyor