Minigimibekliyorum Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım.kasik ağrılarım var di geçti.hic agrım yok.b3bege mi bisey oldu acaba.16 haftalık hamileyim.
Yagmur00 Minigimibekliyorum ise yaramıs antibiyotik oyuzden canım kasıkların agurmıyo enfeksiyon agrı yapar kasık ta canım ve ılac kullandığın ıcın gecmıs
Minigimibekliyorum Yagmur00 o şiddetli ağrılar gitti sanki hiçbişey yokmuş gibi hissediyorum.bebege mi bisey oldu diye çok korkuyorum.
Yagmur00 Minigimibekliyorum enfeksiyon iler leemış oyuzden o agırda bnde kullandım yani antibiyotik falan ama sukur bısey olmadı 24 haftalık ken kullandım korkma canım bısey olmamıştır ama cok sıkıntı warsa saglik ocagina gıt baksın lar kalp atişina
irem_altun74 Minigimibekliyorum diş agrisinda bende kullandim canım ama zaten sana verilen antibiyotikler düşük ml li oluyor endişelenme yani bebisine hiç bişey olmamıştır ilaç etkisini gösterdiği için ağrı falan kalmamış
Minigimibekliyorum Yagmur00 sıkıntı ağrılar gectigi için korkuyorum.bisey mi oldu diye.saglik ocağı bakar mi direk
Minigimibekliyorum irem_altun74 baya okudum kimse bi sıkıntı yaşamamış aksine enfeksiyonun zararı var bebeğe.ama ağrılar kesilince bu seferde korku başladı.
irem_altun74 Minigimibekliyorum aynen öyle enfeksiyonun daha çok zararı var canım sen kendini korkutma sağlıcakla al kucağına bebisini