luna55 Herkese günaydın 5 ekimde doğum yaptım elimde nidicart,progestan 200 ml,pruloton depot iğne(açılmamış 2 tane) bulunuyor.bunlar çöp olacak nereye bağışlanıyo belki bilen vardır yada ihtiyacı olana gönderebilirim
AZE346552 luna55 merhaba canım günaydın bence ya ihtiyacı olan birine verin çevrenizde varsa tabi, yada eczaneye verin depoya alırlar sonuçta açılmamış, kullanılmamış diyorsunuz. Bi faydanız dokunur evde boş duracağına yada çöpe gideceğine..
Asyaveannesi36 luna55 merhaba ben sağlık ocağıma veriyorum elimde ücretli aldığım doğum kontrol hapları bulantı ilacı vitamin vs vardı hiç açılmamıştı eczaneye verip satıp satmayacağını yada ihtiyaçlı birine acaba verecek mi diye düşünmektense sağlık ocağım ihtiyaç sahipli olanlara veriyor
cahillesohbetikestim luna55 bizim belediyenin yardım birimi var oradaki eczaneye veriyoruz onlarda ihtiyacı olanlara veriyorlar varsa sizde öyle yapabilirsiniz 😊
luna55 AZE346552 bende öyle düşündüm de eczaneler de geri dönüşüme alıyomuş.o yüzden ihtiyacı olan birini arıyorum
AZE346552 luna55 anladım burada ihtiyacı olan varsa ona verirsnz yada öyle bir post açın mutlaka vardır 😊
Baharozdemir Saglik ocağına verin. Eczanelerin bunu insanlara vermesi sıkıntı oluyormuş o yüzden sağlık ocağı dr ihtiyacı olana veriyorlar. Piyasada bulamadığım ilacı aile hkm dr verdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Kizannesi92 luna55 Onc den ben açılmış yada açılmamış sağlık ocağına veriyordum .şimdi İstanbul’a taşındık burda da vermek istedim almadılar Pandemi nedeniyle
Feriyecrin_annesi luna55 canım benimde ilk gebeliğimde bir kaç ilacım kalmıştı elimde sağlık ocağı doktoruma sormuştum. O da eğer getirirsen bazen ialçlarını alacak durumu olmayan hastalarımız geliyor onlara verebilirim demişti. Bence sağlık ocapı doktoruna bırak birisinin yarasına merhem olur. Ben öyle yapmıştım.