hilalsahin35 portakalcicegii evet banada oluyordu ben mesela hep kayinvalideme adet olucam diyodum oda bana sen hamilesin bak dedigim çıkıcak diyodu dedi çıktı valla 😂😂😂 o ağrılar 12 13 haftaya kadar devam edicek rahim büyüdüğü için ağrı oluyor
Aysell88 portakalcicegii belli belirsiz görüyorsanız bi kaç gün sabredin zaten adet günün gelmemiş.. kan verip kafanı rahatlat bence yada böyle yap
portakalcicegii muge1661 bunda daha net sanki https://www.hizliresim.com/hchzf2i Konuştum antibiyotiği kesti. Kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı artık
Biricikmom portakalcicegii bu fotoğrafta gebelik var gibi canım kahverengi çamursu leke eğer gebelik varsa normaldir bazı kadınlarda adete yakın yerleşme kanaması o şekilde oluyor
portakalcicegii Glsh14 yok kuzum sağlık ocağına verdim öğleden sonra kendin bakabilirsin dedi. Sisteme tanımlanmamış henüz giriş yapamadım
Glsh14 portakalcicegii Ben 2 gun once devlet hastanesinin aciline gittim kan testi verdim hala sistemde gorunmuyor kuzum.olmadi sen saglik ocagini ogleden sonra ara sor
portakalcicegii Glsh14 kuzum bizim burada sabah kan veriyoruz öğlen merkezden gelip alıp gidiyorlar. Olmazsa yarına kadar girip bakarım yarın acile giderim sonuçlarımı göremedim der ordan öğrenirim 🙏
portakalcicegii 12345_123 bugün normal test yaptım gölge gibi silik çıktı. Dünkü erken test gibi net cıkmadı.