portakalcicegii Kızlar geçen hafta sistit olmuştum ve doktorum antibiyotik vermişti. Artı maydanoz suyu içtim bol bol. Adetime daha 4 gün var iki gündür kasıklarımda ağrıyır ama ben sistitten diye düşünmüştüm. Sabah göğüslerim şiş uyandım test yaptım böyle çıktı. İlk 10dk da bu şekilde oldu. Ay inşallah vardır ve birşey olmamıştır 😞 sizce antibiyotiği bırakayım mı ? Adetim gecikmedi hemen kan vereyim mi ? https://www.hizliresim.com/qcycv5i
tugbakaragul portakalcicegii adetine daha olduğu içinde öyle silik çıkmış olabilir yada dediğine göre 10 dakikada çıktıysa kuruma çizgiside olabilir canım. En iyisi kan testi.
Glsh14 portakalcicegii Bende goguslerim sisti.pazartesi test yaptim 2.dakikada cok silik cikti.bende hemen doktora gittim pozitif cikti daha cok yeniymis.buyuk ihtimal sendede vardir canim ilk 10 dkda olustuysa🙏😍
Buketiniz29 portakalcicegii canım fotoeafi duzeleyip keskinlestir çizgi göremedim ve siyah beyaz yapma
portakalcicegii evlatkokusu0806 çok belli belirsiz kuzum ama hemen silik şekli aldı . Sırf antibiyotik için yaptım testide ne yapcam bilemedim
Aysell88 portakalcicegii belli belirsiz görüyorsanız bi kaç gün sabredin zaten adet günün gelmemiş.. kan verip kafanı rahatlat bence yada böyle yap
portakalcicegii Mihriballim tam yansıtamadık fotoyu 😞 burda daha net sanki https://www.hizliresim.com/9kmgtm3
evlatkokusu0806 portakalcicegii hafiften gördüm gibi ama kan ver dicem oda döllenme den 10 gün geçmesi lazım diye biliyorum Bi ilaç falan kullanma bakalım ne kullanıyon bilmiyorum da bekle adetin geçsin hayırlısı olsun
portakalcicegii evlatkokusu0806 ayy kuzum antibiyotik kullanıyorum 2 tane kaldı ya. En iyisi bugün ara verip kan veriyim diyorum yarın sonuca göre devam ederim ama ben hissediyorum var 😞😍
Oykum_23 portakalcicegii Cok belli belirsiz kucuk bir kirmizilik var ama sanki gebelik yok gibi canim
Dygrd Bide erken gebelik testi al dene ben göremedim fotolarda bitürlü rabbim gonlunuze gore versin insallah hayirlisi olsun 🙏
Dygrd portakalcicegii tamam canım buraya yaz merak ederim hayırlısı olsun rabbim gonlunuze gore versin insallah 🙏
portakalcicegii Glsh14 resimlere baktın mı canım seninkinde mi böyleydi ? Birde değerin kaç cıkmıştı 🙏
Glsh14 portakalcicegii pazartesi gunu degerim 29 cikti.dun tekrar test yapildi 150 cikti doktor gayet saglikli yukselmis dedi.resime baktim canim ikinci cizgi silik cikmis cok zor belli oluyor ama ben ilk yaptigim testi atsam mesela kimse gormez ikinci cizgiyi resimde
Glsh14 portakalcicegii Benim adet gunum daha dundu.benim ilk adetime 6 gun kala kahverengi kanama geldi dedim heralde erkn adet oluyorum ama devami gelmedi.sonrada goguslerim asiri sis ve uclari bile sizliyordu suphelendim bi test yapayim dedim cok sukur cikti🙏
Seymaben portakalcicegii maydonoz suyunu içmeyi bırakın öncelikle adet söktürücü etkisi var çünkü ayırca bu testlerden değilde erken gebelik testlerinden kullanın varsa onda çıkacaktır kesinlikle