BuglemBugra Gümüş kapakları cok fazla kişi öneriyor. Sizler aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız yardımcı olursanız seviniriz
Kuzeymom BuglemBugra bnm var ilk Doğumda hemen takmıştım lansinoh ta sürüyordum hiç yara olmadı onlardan mı omu da bilmiyorum 😂😂
tugbakaragul BuglemBugra Ben aldım canım, henüz kullanmadım nasıl kullanacağım bilmiyorum ama gümüşün onarıcı özelliği var illaki işe yarar diye düşünüyorum 😊 e bebekten aldım. Güzel görünüyor, deneyip göreceğim bende ama yorumları epey iyi.
Berna1993 BuglemBugra Ben sadece doğal zeytinyağı sürmüştüm göğüs ucuma ama yara olmasını beklemedim doğumdan sonra başladım sürmeye günde 3 defa falan çok şükür yara olmadı bide arada bir göğsümü açıp havalandırdım Gümüş kapaklar çok pahalı
rengarenkduduv Henüz almadım ama çok araştırdım hastane çantasında ve doğum öncesinde evde mutlaka olması gereken şeylerden biri. Ama içeriğinin de temiz olması Nikel içermemesi gerekli. Bir çok marka var ben aşağıdakini almayı planlıyorum. Fiyat konusunda pahalı gelirse yazdığım gibi Nikel içermeyen olmasına dikkat edin. https://ty.gl/t59n1it079
tugbakaragul Kuzeymom ikisini aynı anda nasıl kullandınız? Doğumun yakın da bende ikisinden tercih ettim. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️😊
EDAG1 Merhaba 🌸 bende gümüş kapak ve lansinoh krem aldım doğuma 1 ay var nasipse ama nasıl kullanıcam ne zaman kullanıcam bilmiyorum
Mom_0606 @"BuglemBugra lansinoh ve gogus kalkanı hiç ise yaramadı bende daha sonra e bebekten gümüş kapak aldım emzirmedigim her an takılı duruyo o kadar iyi geldi ki bütün acı sızı geçti
bebeko12_15 Philips avent göğüs kalkanı almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba plastik gibi bir ürün
DuaElf Berna1993 Gerçekten çok pahalılar ama o göğüs acısını çekseydiniz gözünüze gelmezdi parası ben çok çektim ağlayarak emziriyodum. İkinci çocuk deyince eşim göğüslerim sızlıyodu 😅 bana da pahalı geliyo ama nasipse bu sefer almak istiyorum
Berna1993 DuaElf Ben en başından beri zeytinyağı sürdüğüm için çok şükür yara olmadı gümüş kapağa gerek kalmadı ama gerek olsa gözüm görmez alırdım
mutlugebeee BuglemBugra silverbell gümüş kapak aldım trendyoldan, bir de lansinoh göğüs ucu kremi aldım