Dilansncr kusura bakmayın ben sanıyordum ki, bi tek Azerbaycanda cinsiyyet ayrımı var. Türkiyede de varmış demek ki. Şu haftadan sonra cinsiyyet deyişmez. Kendinizi erkek çoçuk diye umutlandırmışsınız o yüzden kız olduğunu kabüllenemiyorsunuz. Baküde bi komşumuz hep oğlu olacağına inandı doktorlar kız diyordu. Bu amma yok erkek hiss ediyorum dedi. Kızı oldu. O kadar kafayı bozmuşdu ki erkek erkek diye inanmadı kızı olduğuna. Yok bebeyi deyişmişler de falan filan. Allaha isyan etdi şükr etmedi. Sonucda bunalıma girib bebeği boğmuşdu. Çok kötü olaydı. Hala hatırladıkca tüylerim diken diken oluyor. Demem o ki erkekmiş kızmış evlat evlatdır. Dua edin şükr edin ki sağ salim olsun. Siz de kızsınız. Kusura bakmayın da takvimmiş içgüdüymüş yok karnım böyleymiş boş şeyler. Sonra sizde takıntı haline gele bilir. Çocuğun psikolojisine de yansır. Erkek olsun diye kız olacağını kabüllenmek istemiyorsunuz. Yıllarca kız çocuğunun hasretinde olanlar var. Belli ki yaşınız daha küçük. Vardır Allahın bir bildiyi. Şükr edin kabüllenin kız olduğunu. Sağ salim de alın kucağınıza. Kusura bakmayın eyer acı konuştuysam.