YeniAnne000 11 haftalık hamileyim gece bir türlü uyuyamıyorum dönüp duruyorum:( sabaha karşı 5 gibi uyuyup 12de uyanıyorum bebeğe bir zararı var mıdır bilmiyorum bir türlü bu sorunu çözemedim 1 haftadır bu şekilde önerisi olan var mı uykusuzluk için acaba 😴
MiniMiniKus YeniAnne000 O ara ara tekrarlıyor niye bende anlamış değilim 🤦🏻 Mesela bi süre gece öyle gidiyor sonra düzene geçiyor sonra geri sarıyor falan Şuan 29 haftayı bitirdik ve ben bu sabah 6 da kalktım tık uykum yok 😣
Gokyuzum1 YeniAnne000 bende öyleydim bir türlü uyuyamıyordum uykum olmasına rağmen 😂 ama neysek geçti şimdi gün içinde bile 15 20 dkka uyuyorum mis gibi 😂😂💕
YeniAnne000 Mervenur055 Çoğu şeyden tiksiniyorum maalesef mide bulantım da aşırı ama yemeye çalışıyorum 😇
YeniAnne000 MiniMiniKus Bende 5 de uyuyorum 12de kalkıyorum maalesef gece uykusu alamıyorum bir türlü uyku tutmuyor geceleri sinir oluyorum 😁
YeniAnne000 Gokyuzum1 12-1 gibi kalkıyorum gün içinde biraz uykum geliyor uyursam gece uyuyamam diye korkuyorum bu sefer uyumasam da gece uyuyamıyorum 🤣 Uyku beni çok zorluyor
MiniMiniKus YeniAnne000 Ben hala henüz uyuyamadım Hatta sabah ev silip süpürdüm yorulur uyurum diye bu saat oldu tık yok Çıldırcam az kaldı 😄😄
Gokyuzum1 YeniAnne000 bu günler de geçiyor merak etmeyin sabah 8de uyanıyorum tam uykumu almış şekilde.. Ne günler geçti bunlar da geçecek 😂 totosuna vura vura sevmeye başlasak unuturuz herşeyi,😂