Zeynep233 Kızlar 1 hafta önce serklaj oldum kaşıntıdan duramıyorum uyku haram oldu mantar olmuşum sanırım sirkeli su kullansam sıkıntı olur mu dikişler açısından
Hknbsr Zeynep233 sanmıyorum canım bi zararı olacağının. Ama o inanılmaz bi kaşıntı sirkeli suyla falan olmuyor ya doktorunla görüş fitil falan 1 hafta sürmüyor geçiyor
123_ilhan Zeynep233 ay çok kötü ben resmen aylıyordum 3 tane kırem denedim hiç faydası olmadı şimdi travocort kullanıyorum çok şükür iyiyim doktırum önerdi
incikinannesi Zeynep233 Bende serklajlıyım 2 haftayı geçti olalı benimde kaşıntı başladı bugün randevum kesin sorucam ara ara bir kaşıntı tutuyor duramıyorum sürekli olmuyor allahtan senin de mi öyle canım
Zeynep233 Hknbsr daha kontrole gitmedim canım hafta içi gidince söyleyeceğim teşekkür ederim bu arada
Zeynep233 123_ilhan bende aynı durumdayım valla sabaha kadar uyku uyuyamıyorum bide dikişliyim daha çok korkuyorum bişey olacak diye
Zeynep233 incikinannesi aynen bende öyleyim canım ama benim artık sürekli olmaya başladı sorarsan bana da söyler misin canım
incikinannesi Zeynep233 Vajinal kültür aldı canım sonuç çıkana kadar krem ve fitil verdi. Önlemimizi alalım erken su gelme nedenlerin de enfeksiyon gibi mantardan da kaynaklanıyor dedi. Elinle kaşıma belden aşağısını ılık suyla yıka. Verdiğim kremi sür dar giyinme dedi