Babyiveannesi Kizlar 37 haftalık oldum acaba ne zaman agdaya gitmeliyim benim tüylerim biraz çabuk çıktığı için şimdi gitsem diyorum ya doğumum geç olursa yine azıcık çıkarsa napafim diye sizler ne yaptınız öyle yakalanmaktan çok korkuyorum
Kelebekkannesi Babyiveannesi çatı muayenesi oldun mu ? Olmadıysan bekle doktora görün zaten o açıklık var mı normal doğuma uygun mu çatın bunlara bakıyor . Ona göre hareket edersin canım .
analaka Babyiveannesi benim doktorum 37.haftada catı muayenesi yapicam dedi ben 36da gittim canim hemen 1 haftadada cikmiyor zaten .37de muayenemi oldum bakalim bide 39da falan gitmeyi dusunuyorum sende muayeneye gitmeden yaptir rahat edersin cok gece birakma 40li haftalarda olursa dogumun oncesinde bir kere daha gidersin ben oyle dusunuyorum😊
Sonnurr Babyiveannesi 36.haftada gitmiştim ağdaya erken doğum olursa diye,baktım doğmuyor salı günü 39+1 de tekrar gittim 😂
Babyiveannesi Kelebekkannesi çatı muaynesi olmadım daha sırf bu yüzden hastaneye gitmiyorum tüyleri alıp öyle gitmek istiyorum 😄😄
Kelebekkannesi Babyiveannesi anladım canım 37+lı bir günde agdanı yap özele gıdıyrosan zaten bu ara çağırır doktorun