BrcKsaYldrm Kızlar herhangi bir enfeksiyon olmadığı halde akıntısı sarı olan var mı? Doktor önlem amaçlı fitil verdi kullandım ama geçmedi. Neden böyledir acaba? Koku, kaşıntı vs. hiçbir şey de yok ama akıntı rengi kafama takılıyor..
busra5501 BrcKsaYldrm özellikle sabah ilk uyandığım zaman ıslaklık hissedecek kadar yoğun sonra yok denecek kadar az bende bilmiyorum fizyolojik bişi mi enfeksiyon mu bende de idrar temiz
Minicikkiz BrcKsaYldrm Benimde 32 hafta. Ve bir haftadır baya akıntım oluyo. Bir kaç güne doktora gidicem. Sorucam normalmi diye
busra5501 hamileliğin başından beri kokusuz kaşıntısız bir sarı akıntım var kuzum. Doktor gebelikte istemiyoruz dedi fitil verdi banada. Siz ne kullandınız kullanımı zormu
BrcKsaYldrm busra5501 kullanımı zor değil, küçük bir fitil gyno lomexin adı. Bir kere kullan yeter dedi ama hiç geçmedi ben de anlamadım. Haftaya kontrolüm var tekrar soracağım ama endişe de ediyorum..🤔
BrcKsaYldrm busra5501 tam olarak bu şekilde.. sabahları yoğun akşama kadar giderek azalıyor ve en son yok denecek kadar az oluyor
busra5501 BrcKsaYldrm donaxyl diye bir fitil verdi banada hayatımda hiç fitil kullanmadım biraz tedirginim içinde 6adet var inşallah iyi gelir canım. Sanada çok geçmiş olsun hamilelikten kaynaklı bizimki muhtemelen ama yinede doktorumuzu dinleyelim