Hns2021 Kızlar uykumdan karın ağrısıyla uyandım karnımda gaz var gibi ağrıdan uyuyamıyorum 36+3 üm sizce yediklerimi dokundu yada gebelilte sancı karın ağrısıylamı geliyor
bsra46 Hns2021 bende karın ağrısı gibi olmadi ama burda öyle tarif edenleri çok okudum tuvaleti var gibi ağrıyan. Takıp edin kendinizi pozisyon değiştirin yatıyorsanız
Kelebekkannesi Hns2021 36. Haftada ben de yaşadım ama yalancı sancıydı benimki bel agrımdan ağladım karnım da ve belımde sureklı agrı vardı kasıklrıma sancı gryodu ama geçti . 37 hafta oldum doktora gıttım 1 cm açılmam olmuş bebek kanala girmiş . Belkı senınde ondandır
Dnacar83 Hns2021 buyuk ihtimal gaz vardir yada kabizsin dir bende genelde bu oluyordu bide kum dokerken olmustu tuvalete oturamiyordum agridan
Hns2021 bsra46 Ağrısı kaldırdı ayağa şimdi de hafif hafif belime vurmaya başladı inşallah doğum değildir
bsra46 Hns2021 Hns2021 bazen yalancı sancı olabiliyor biraz erken doğum için inşallah değildir ama doğum sancısı ise de çok erken değil doktorum bana 36. Haftada kuvoze girme ihtimali %10 demişti
Dilekcnkn Hns2021 Afedersin eşimle birlikte olduktan sonra baktım yatak ıslanmış böyle sıcak su geliyor gibi hissettim kalkınca gördüm sence suyum mudur ?
Dilekcnkn Burcu98 Yani sıcaktı böyle aktı ama çok değil 🤷♀️ Ama yatak ıslanmıştı bir el büyüklüğünde yarın doktoruma mesaj atayım olmazsa giderim yaaa bir tuhaf oldum
Burcu98 Dilekcnkn eğer suysa sızıntı şeklinde gelen susuz kalır bebek bilmiyorum ben olsam şimdi arardım doktoru sen bilirsin
Dilekcnkn Burcu98 Valla şu an o kadar emin değilim ki su mu değil mi yani pazartesi kontrolüm vardı doktor zaten bebeğin kilo durumuna göre doğum kararı verecekti yarın sabah ilk işim gitmek olacak 🤷♀️
Kelebekkannesi Hns2021 benim bel ağrım sürekliydi dıyorum ya ıkı gün cektım arada kesıldıgınde rahatlıyordum ama işte yalancı sancıymış. Zaten doğum sancısı gelınce anlamamak mümnkün değilmiş annem öyle dedi 😃