Melekk12 Bat 26 kızlar 2 gündür adet olacakmış gibi ağrı var kesin simdi regl olacam bence diyorum o kadar ki ağrıyor anlayamadım karnım sürekli pıt pıt atıyor hep bide çok hazımsızlık var sizde de böyle oldu mu acaba hamile belirtilerimi
Mom_25 Melekk12 canım psikolojik bir durumda olabilir sen fazla hamileliğe bağlama da sonra hayal kırıklığı olmasın.. ama inşallah istiyosan rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hamilesindir 🤲🏻
La_Liberte Melekk12 yumurtlama döneminde bazen iki üç gün bile ağrım olabiliyor. Bazen kasıklarım patlayacak zannediyorum. Bi hararet rahatsızlık da oluyor bazen. Adetinize 24 gün var çok yüksek ihtimal yumurtlama dönemidir 😊
Melekk12 Ne giysem sıkıyor gibi hissediyorum saat 02:40 uyuyamıyorum ayaklarım yanıyor hiç rahat değilim 🥺🥺
Melekk12 Mom_25 yo aslında illa olsun diye bi psikolojide değilim ki zaten oğlum sünnet oldu onunla uğraşmaktan hic aklıma bile gelmiyor ama 2 gündür böyleyim artık rahatsız olmaya başladım aklımda soru işaretleri oluştu
Mom_25 Melekk12 hmm zaten çocuğunuz varmış çocuk olsun diye stres yapmazsınız.. gününüz geçtiyse rahatsızlığınız ondan olabilir mesela benim iki günüm geçseydi deli sinirli olurdum kimse yanıma yaklaşamazdı adetten sonra rahatlardım belki strese bağlı adet olamıyosunuzdur o da vücuda rahatsızlık veriyo olabilir
Mom_25 Melekk12 haa günün geçmediyse tabi ki yumurtlama dönemindesin adete 15 gün var diyosun ya o yada stres yorgunluk falan varsa o da tetiklemiş olabilir
Melekk12 La_Liberte 11 gün var adete gece uykusuzluktan karıştırdım tarihleri 15 gün var demişim sende 24 demişsin 😂😂 En son adet tarihim 26 Eylül
La_Liberte Melekk12 ay ben neden öyle demişim bilmiyorum 😅🙈 kusura bakma lütfen 🙈 inşallah bu ay güzel haberler alırsınız 🥰
yldrmondn Melekk12 canım bu erken testlerde hormonlar yuksekse ondanda çift çıkabiliyor ben bikere yapmıstım aynı böyle silik cıktı adet oldum sonrasında. o yuzden en saglıklısı ya kan ver yada bekleyebilirim diyosan adetini bekle 5 liralık testlerden al o bence en guveniliri