Papatta 10+3 günlük gebeyim ve inanılmaz karın ağrım var mide yanması istifadan zaten bahsetmiyorum bile kasık ağrısı olur diye duymuştum ama karın ağrısı normal mi bilgisi olan yada yaşayan var mı acaba 😔 He bide istifradan sonra çok ağrıyor 😣
Papatta Eabkrc İçim rahatladı bi nebzede olsa 🤦🏻♀️Rabbim bu günlerimizi aratmasın 🤲🤲hafifleten neler var denediğin kıvrandırıyor çünkü
Papatta Eabkrc Maşaallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah 🤲🤲
Eabkrc Papatta mutlaka doktoruna magnezyum hapi yazdir gece bile uyuyamiyordun kadin dogumcuya soyledim yazdi baya bayaa gecirdi agrilarimi
Papatta Eabkrc Bilgilendirdim magnezyum yazdı bakalım bu gün kullanmaya başlayacağım üşütmemekte çok dikkat et dedi doktorumda çok sağol 😊
Eabkrc Papatta Papatta nedemek canim rica ederim ama merak ederim ben sendede etki edecekmi diye agrin gecerse haptan sonra bana yazsana etiketliyip buradan 😊
Papatta Papatta Eabkrc Canım bu gün magnezyum kullanımımda 3. Günüm ağrılarımda baya azalmalarım var 😊 Şükürler olsun
Eabkrc Papatta ya cok sevindim senin icin bak bendede işe yaradı iyiki postuna denk geldim de sanada faydam oldu ☺
Papatta Eabkrc Çok sağol balım rabbim şu günde gönlünden geçen herşeyi hayırlısıyla nasip etsin sana 😇