DemetF Böyle bir mide yanmasi gormedim fokur fokur kayniyorum tarhana corbasi taze fasulye kavurmasi yedim sadece bu yemege boyle yanma olmamali haksizlik bu 🤦🏻♀️
Dilaraa1 DemetF canım yanar ben su içsem yanıyor ve daha 17 deyim. Bogazim yara oldu asitten cok berbat bisey ya 🙄
Ayguns DemetF dün gece su içtiğim için yandı midem. Artık boğazıma vuruyor benimde. Boğazım sürekli tahriş olmuş da sesim kısılacakmış gibi. Ama midemden kaynaklanıyor. Gaviscon falan da kullanıyorum bana mısın demiyor 🤦🏻♀️
mathildaa DemetF su saate kadar uyumamış olmamın sebebi… valla deli gibi yanıyorum bende bu aksamda oturarak uyucam 😄
DemetF Dilaraa1 bende normalde de ulser vardi 30 a gircem nerdeyse fazlalasti.Biseyinde yaradigi yok :/
angrybird DemetF mide koruyucu denediniz mi, ben sürekli kullandım mecburen. Yoksa yapamazdım. Çünkü bende de gastrit problemi var maalesef
DemetF angrybird cnm bende onceden de vardi onlar fayda etmiyor bana bosuna icmek istemiyorum cekiyorum malesef
angrybird DemetF bende yıllardır mide sorunu çekiyorum hamilelikte çok daha üst seviyeye geldi ilaç içerek rahatlamıştım 😢 Allah şifa versin gerçekten çok zor
2Mommom DemetF 39 haftadan bildiriyorum resmen yemek yemek haram oldu ne yesem midem yaniyor,karnim ac yemek yemeye korkuyorum hayatimin en zor gunleri olabilir Allah baska dert vermesin ama ceken bilir ne ilac ne bise etki etmiyor 🤯
Dnacar83 DemetF cok az ye geceleri elinden geldikce yeme bak nasil rahatlayacaksin salatalik rahatlatir bide gaviston al en azindan fayda eder migdeni cok doyurma sakin bu yuzden rahatsizlanirsin cok
offlineanne Buralar şimdi yangın yeriiiiii 🤮 benim şuanda uyuyamıyo oluşumun nedeni bu mide yanması. Midemde volkanik bi dağ var sanki dün akşamdan beri üç tane maden suyu içtim ama nafileeee
Merve_0109 DemetF Ahh ah 31 haftalık hamileyim 2 aydır bunu çekiyorum bazen boğulma derecesine geldiğim bile oluyor ben elma yediğim zaman biraz sakinliyor sizde denyin istiyorsanız su hiç işe yaramıyor
Selin12- DemetF bende 22+3 haftalık hamileyim bende durum aynı ne yapsam yanıyor midem su bile içince yanıyor