Selaaam. Sabah sizden dua istemiştim. Edenlerden Allah razı olsun. Saat 14.30 gibi ameliyathaneye girdim. Girer girmez dedim ki korkunç ameliyathane dedikleri yer burası mı ya hiç korkunç değil. Neyse bana son kez sordular emin misin spinal mi diye , evet dedim. Onlarda panik olursan genele döneriz dediler tamam ama olmam dedim. Neyse iğneyi yaptılar arkadaşlar resmen sinek ısırığı halt eder hiç hissetmedim bile. Neyse vurdular ayaklarıma bir sıcaklık indi ve direk yatırdılar. Siliyoruz dediler . Hareketli hissettim ama gram acımadığı için asla sorun olmuyor. Neyse sonra ne yapıyorsunuz dedim hala siliyoruz dediler ama kesmeye başlamışlardı. Hazır ol geliyor dediler ve karnıma bastırdılar. O an nefesim kesiliyor gibi oldu ama anlık birşeydi. Ve sonra kızım geldi. Öptüm kokladım gitti. Sonra dikmeye başladılar. O an biraz midem bulandı hemen sakinleştirici yaptılar ve resmen sarhoş oldum 😂 sonra bitti dediler. Bu arada sondayı normalde odada takacaklardı istemedim. Ameliyathanede taktırdım. Neyse odama geldim. Sütüm gelmedi hala da gelmiyor çok ağladım ama dua ediyorum inşAllah gelir. Neyse uyuşukluğumun geçmesi 5 saati bulmuştur. Geldiler sondayı çıkarmaya ay asla acımıyor asla. Abartanlara inanmayın. Sonra güzelce temizlediler hasta bezi taktılar giydirdiler. Haydi yürümeye dediler. En en en zorlandığım zaten yürümek oldu. Hala da ağrım var zorlanıyorum. Henüz gazım çıkmadı ve lavobaya gitmedim. Bu arada karnıma bastırmadılar kum torbası koydular. Kanamam normalmiş alttan baktılar . Alttan bakmak derken dokunmuyorlar sadece bakıyorlar. Sondayı doldurmuştum ama gram hissetmedim yaptığımı. Velhasıl kelam ameliyat sürecini değil de sadece yürümekten korkun😂