aysnrsvs 1pamukannesi Karabağlar da oturuyorum 12+2 haftaligim ikinci bebişim Eşrefpaşa Hastanesi’ne gidiyorum
Fasulyem2 Kumsalsmom Manisaya neden gidiyosunuz çok zor olmuyo mu? Ay ben üçyoldan çiğliye gidene kadar yoruluyorum üşeniyorum 😂
cnssuozkutlu Merhaba ben alsancakta Ahmet kılyara gidiyorum 9+5 haftalığım inşallah doğum Karataşta olacak 😊
Ataata 1pamukannesi balcovada oturuyorum, 31. Hafta 🤗 çınarlı da doğum yapicamm, Ahmet önoğlu’na gidiyorum 🙂
Kumsalsmom Fasulyem2 yok olmuyor ailelerimiz Manisa da hem onları görüyoruz hem de doktorumuzu da ordan seçtik kendi büyüdüğümüz yer o yüzden 😂
Fasulyem2 Kumsalsmom anladım cnm mantıklı o zaman aileni de görürsün sık sık 🙈 doğumdan önce de kalırsın miss anne evi gibisi var mı 😁
Kumsalsmom Fasulyem2 valla aynen öyle eşimde askeri personel göreve gidince annemde kalıcam bizim için daha iyi o yüzden Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin iyi ki varlar 🙏🏻☺️
cnssuozkutlu Rojbinoter96 evet şuan Ahmet beye devam ediyorum 300 TL ücreti. Doğumu Karataş hastanesinde yapıyor 4800 TL ama zam olablir 2022 yılı İçin dedi