Elifs Kızlar 38+2de açılmama baktı ebe.açılma yok ama rahimde yumuşama var dedi.yumuşama olması demek açılmaya ramak kaldı demek midir acaba?bu şekilde yumuşama var denilen var mı aranızda?
H_myra1 Elifs evet bana demişti doktorum 40+1 de muayne etmişti 2. gebeligimdi 1. dogumdan da 1 cm kalan açıklık var dedi yarın grl dogumunu başlatalım dedi ve suni ike dogum yaptım
Elifs Elfdns geçmiş olsun.bende de 35.haftada nst de sancı çıkmıştı bir gece yatış vermişti doktor.siz de tedavi gördünüz mü sonrasında açıklık ilerledi mi
Elifs Yunusemreninannesi ay inşallah ya 38+6 oldum yürüyüş yapıyorum hareket halindeyim hep ama gelen yok.nst de düzenli sancım çıkmıştı 60larda ama hissetmiyordum.bir de rahimde yumuşama var demişti işte bakalım pazartesi tekrar gidicem umarım açılmam olmuştur
Ayssunn Yunusemreninannesi hiç zannetmiyorum ya 37 haftalıkken gittim 1.5 santim açıklık rahim yumuşamış dedi 38+3 oldum hala doğuramadım 😂😂
Elfdns Elifs progestan kullanıyorum şuan 34. Haftamıza haftamdayım nst ye giriyoruz hafta bir sancı çıkmadı bakalım inş. 37. 38. Haftaları görebiliriz açıklığa daha bakmadı 🤲 hastanede bi doz ciğer geliştirici vuruldum bi serum taktılar o kadar.
Elifs Elfdns görürsünüz görürsünüz inş.ben de öyle diyordum şimdi doğmak bilmiyor.çok hareketten kaçındım dinlendim ben sonrasındaki 3hafta
Elifs Elfdns henüz doğum yapmadım yarın 40.haftaya giriyorum.ilk doğumum normaldi bu da öyle olsun istiyorum
Elifs H_myra1 anladım teşekkür ederim.benim açıklığım yoktu yumuşama var dedi ama nst de sancı çıktı.bekleyelim dedi doktor.umarım açıklık olmuştur hareket ediyorum sürekli.pazartesi gidicem doktora
H_myra1 Elifs bende öyle düşünüyorum inşallah 41 bekliyelim demez doktorum farklı çünkü 40 olunca beni dogurt ne olur dicem😅
Yunusemreninannesi Ayssunn kontrollerini ihmal etme canım genede doktor ne derse odur tabiki suyu falan normalde sorun yok
Ayssunn Yunusemreninannesi haftada bir gidiyorum kuzum 38+1de gittim suyu normal hiç sancın yok falan demişti şuan 38+5 oldum 39+1de tekrar kontrolüm var keşke doğsa artık
Yunusemreninannesi Ayssunn anlıyorum seni insan son zaman daha tedirgin oluyor Rabbım sağlıcakla kulaklarımızı nasip etsin