Yasemincicek Kızlar 38 haftalık hamileyim kanda pıhtılaşma sorunum vardı daha önce bir düşüğüm oldu bu hamileligimde en başından beri enox 4000 kan sulandirci iğne kulaniyorum pıhtılaşma genim heterezigot doktor cumartesi sezeryan günü verdi ama cuma günü iğneyi vurma dedi ama ben çok korkuyorum ya iğneyi vurmasan birsey olursa diye sizce cuma günü vurmayayim mi yoksa vurup diğersi gün doğuma mi gideyim
FusunF Yasemincicek konuyla ilgili bilgim yok ama doktorunuz öyle dediyse sorun olmaz sanırım çünkü ertesi gün doğumunuz varmış inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız 🤲
oznurack Yasemincicek canım hemen bir gün ile bişey olmaz ki korkma. Eğer zararı olsa doktorun demezdi yada bebeğe bişey olacağını bile bile bıraktırmazdı. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Mavi34 Yasemincicek bir günden birşey olmaz korkma. Tüm ameliyatlar oncesi en hafif kan sulandırıcı bile olsa 2 3 gün önceden biraktirilir
Delicesareti Yasemincicek doktorunuz ne dediyse onu yapın kesinlikle benim yengem normalde sezeryanla Doğum yapacaktı ama bi anda normal Doğum başlayınca sezeryana aldılar ve o gün iğnesini vurmuş kan kaybından dolayı nerdeyse anladınız siz onu çok tehlikeli şakası yok
Sultannbstrk Ben bilmiyorum ama bende kullanıyorum üstte kalsın benim de bilgim olsun ama zaten doğumdan sonra vuruyorlar diye de vurulmuyor olabilir bu benim düşüncem 🤷🏻♀️
irem Bence doktorunuzu dinleyin. Çünkü 1 gün kala kesmelerinin sebebi Doğum sırasında kanamanın çoğalmaması. Çoğu kişi böyle Doğum yapıyor bende de var bizde bu şekilde ilerleyeceğiz. Açıkcası kimseye bakmayın ve doktorunuzu dinleyin en iyisini o bilir.
Yasemincicek Kızlar korktum hani cuma günü vurmayıp cumartesi doğuma girecem sabah 7 de o birgunde birşey olurmu diye 😔
Pisili Yasemincicek hic korkmayin doktorunuza guvenin, dogumda olaki fazla kanama falan olursa diye bi oncekini yaptirmiyorlar. Bende kullaniyorum daha 18 haftalik hamileyim ilerleyen aylarda karnin buyudukce igneyi yapmak zor oluyor mu? Bende bunu merak ediyorum
Black-34 Yasemincicek Doktorunuzu dinleyin kullandığı ilaçlarla etkileşim edebilir belki o gün kanınız sulanmamalı doktor daha iyi bilir lütfen dinleyin doktorunuzu 🙏
Derya33er Ben 1 hafta öncesinde bıraktım iğneyi,kanama riskinden dolayı. Yarın sabah doğum olacak inşallah. Tedirgin olmanız çok normal. Dua edin, Dr unuzu dinleyin 🙏
Beybisininannesi Yasemincicek ben hatta 3gün önce bırakılcak diye biliyordum İlaçın etkisi 48saatmiş bu arada
Yasemincicek Selma canım zor olmuyor ilk 17 haftaya kadar göbekten sonra hep koldan vurdum çok ta rahat vurdum canım