Leylosacl 35SD28 gözlerim kizarmadi ama aşırı derecede ağrıdı göz kapaklarım gözlerimi sağa sola cevirrmiyordum
35SD28 mutlugebeee 14.00 gibi testte gitti 19.00 gibi sonuç çıktı. Devlete gitmişti. Benimki daha çabuk çıktı.
darkparadise Bende de olmuştu inanılmaz göz ağrısı gözlerimi çeviremezdim ve kızarırdı kiminin gözlerine vuruyormuş nadirde olsa
35SD28 darkparadise evet binde birmiş o da eşime denk geldi. Gözünün beyazı kalmadı. Serumla yıkadılar.
darkparadise 35SD28 çok geçmiş olsun bende evde su vururdum hep gözlerime birde iyileşmeye yakın göz nezlesi olmuş gibi yaşlanıyordu
Umudayolculuk36 35SD28 kız benimde eşimin gözleri yanı etrafı sarı hatta fazla yediriyorum gözünün feri hitti diye
mutlugebeee 35SD28 of inşallah🙏🏼 Sizde çok dikkat edin kendinize eşinize yaklaşmayın ben dört gündür belirti yaşıyorum ama eşimden başka kimse girmiyor eve onda da hiç bişey yok nezledir dedik hep bugün iyice kötü oldum artık gidip test verdim
35SD28 mutlugebeee çok geçmiş olsun. İlk ben pozitif oldum. Eşim 5 gün testinde pozitif çıktı. Sarımsak yiyin biz öyle yapıyoruz