Deletedmom82 canim tamam anlıyorum rabbim kimseyi yoklukla sınamasin ama araştırma hastanesine gidecek yol parası falan 50 tl yoksa çocuğa nasil bez mama alacaksınız? 74 tane yorum yapılmış arkadaşların hepsi sana imkan sunmuş , hepsine paranın olmadığını söylemişsin bak kınamıyorum yanlış anlama rabbim kimseye yasatmasin ama bunun daha hazırlığı var besigi var bebek arabasi var hadi onları geç araba beşik olmasa da olur ama bez mama alacaksın o zaman ne yapacaksınız? Hiç mi birikiminiz yok , bende yaşama levent duman a gidiyorum aylik 80 tl . Kronik kalp hastaligim var yasam da timor beye gidiyorum 83 tl . Clexane igne aylık aliyorum 45 50 tl tutuyor. Solgar balık hapi kullaniyorum 134 tl . Daha bunun yanında 5 tane daha ilacım var. Merkezde oturmuyorum bende hayraboluda yasıyorum git gel benzin parasi var bunun. 4 yasinda kizim var gittin mi yemesi icmesi oluyor. Yani her ay sadece benim ilac ve doktor masrafim rahat 300 tl buluyor herkezin imkanı cok cok iyi değil burda ama araştırma hastanesine gitmeye para vereceksin birtek yol parası git gel 50 tl vermiş olsan senin işini görür evladın adına hayirli haberler duyarsın gönlün rahatlar. Sadece sana çıkış yolu sunuyorum evladın hakkında rahat bilgi almani sağlıyorum hatta cok kisi sağlamış size ama ...