minikkoalaam Belacivciv ben bugun saglik ocagina gittim dogal yollarla ne yapabilirim diye sordum hicbir sey dedi. o sislikler inmezmis. 😞
Belacivciv minikkoalaam Yani evet kendi kendine geçecek o benim söylediğim yöntem şişmesini önlemek içindi, bana da doktor tuzlu su dışında bir şey kullanamazsın demişti🤷🏼♀️
Gamzenur35 minikkoalaam Bende aynı durumdaydım , birşey yapamadım 1 ay çektim şuan biraz rahatım ama şimdide kemik ağrısı var içerde hafif şişlik var her an tekrar edebilir öneri varsa bende alabilirim
minikkoalaam Gamzenur35 denedigim seylerde gercekten tek rahatlatan sprey ama onu da hamilelikten dolayi kullanamiyorum surekli. bi tek tuzlu suyla yikamak azcik iyi geldi o kadar 😕
Kuzusunannesi minikkoalaam Kemik et alındı ama estetik olmadıktan sonra hiç bi işe yaramıyor yine tekrarlıyo
minikkoalaam Kuzusunannesi bana da kemigi duzeltcez gibi bi sey demislerdi. dogumdan sonra en uygun zamanda yaptirmayi dusunuyorum belki tekrarlamaz diye umut etcem 😢😢
Gamzenur35 minikkoalaam Evet bende bak ılık suya üzüm sirkesi ve azıcık tuzla burnumu temizledim ve inanılmaz rahatlamıştım :)