Cylngl Merhabalar, Tüp bebek tedavisine başlayacağım ama gonal f fiyatlarını merak ediyorum. Bilgisi olan var mı ?
Edoliii Cylngl ilk gebeligmden once bende kullanmistm o ilacida bizi baya asmisti simdi dsunemiyorum yani. Allahim en kisa zmanda nasip etsin cnim emeklernzi bosa cikarmasin insallah
Almla Cylngl canm merhaba bana da asılama için yazmış tu üniversite hastanesinde doktor rapor çıkarmıştı raporlu hali 14 gonal f igne ovitrılle ve klomen 790 TL tutmuştu gonal f nn raporsuz hali 900 TL mis bir kutu da 7 adet var
Mlsnr6757 Ben daha yeni tüp bebekle gebe kaldım doktorum 950 TL ye veriyordu tanıdık eczane ayarladık ordan 550 TL’ye aldım :) inşallah emekleriniz boşa çıkmaz rabbim kucağınızı doldursun
Esrakavak Mlsnr6757 nasıl oluyo peki 950 1 tedavıde yetecek kadar mı gonalf verıyorlar ? Bende araştırıyorumda .
Mlsnr6757 Esrakavak maalesef dozuna göre ayarlıyorsunuz ben ilk 37,5 la başlamıştım sonra 2 gün sonra dozunu yükseltti yani bir paketi 4 gün gitmişti bana ben 3-4 paket kullanmıştı
AlindaMelinda 3 kutu gonal f kullandım, yetmezse 1 kutu daha aldırabiliyor doktor o yumurtaların gelişimine bağlı. 780 tl ye aldım kutusunu
Esrakavak Mlsnr6757 bu ilacı raporsuz sigorta karsılamıyo galıba demi? Gıdıp bı kadın doguma receteye yazdıramıyoruz galıba . Peki dıger ilacları yazdırsak sıgorta hıc karsılamaz mı? Tedevıde kullanılan dıger ilaclari.?
Mlsnr6757 Esrakavak ben hiç devlette denemedim ama duyduğum kadarıyla 2 kere aşılama tutmaması sonucunda karşılıyormuş sanırım ne kadar doğru bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim sizi
Esrakavak Mlsnr6757 yok hayır yanlıs anladınız.bende devlette yaptırmayacagım. Özel bı tüpbebek merkezine gıttıgımde elime recete verecek ya ben o receteyı devlet hastanesının bı doktoruna yazdırsam sigorta hıc bır ilacı karşılamıyor mu onu soruyorum. .
Merveyldz71 Esrakavak bu ilaçlar malesef devlet tarafından özel hastanede yapılmasında karşılanmiyor devletin bu ilaçları iki aşılama yapıp tutmadığı takdirde tüp bebek için devlet desteği aliyorsunuz ancak o şekilde devlet ilaçların bir kısmını karşılıyor Allah yar ve yardımcınız olsun kucağıniz dolu olsun
Kaderyusuf Esrakavak rapor çıkarıyorlar onunla uyguna alıyorsunuz. Tüp bebek merkezine raporu sorun muhtemelen onlar yazıyor 3 kereye kadar karşılıyor galiba.
Ruya1106 Cylngl İnslalh canm gün sayıyorum resmen heyecanlıyım çok bu ay yumurtaliklarim güzel gelişti o yüzden birazda umutluyum.insallah yine negatif gormem