Ballisi533 Kızlar baslıktada dedıgım gbı 4 ay once sezaryan dogum yaptım ve şimdi ne hamileyim bu sekılde yasatıpta problem yasayan oldumu (her ıkı bebegımede yetebılıcegımızı dusundugumuz için müsade ettik olmasına )
Buse113 Ballisi533 canım bende 5 aylıkken kaldım, 4 aylık oldum şuan hiç bi doktor risk görmedi, inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🥰 zaten kesi aynı yerden oluyormuş bunu duyunca rahatladım, ilk düşüncem kalkarken eski dikişim acırsa olmuştu😀
Selin12- Ballisi533 benim de aynı iki kizim arasında toplam da 14 ay var şuan birisi 6 yaşında diğeri 5 yaşında
bayangulucuk35 Ballisi533 bende bebegım 5 aylıkken gebe kaldım 3 ay emzirdim bebegımı ama sezeryan yerimin sag tarafında hafif aci oluyo bazen onun dısında sıkıntı yok suan 28 haftalık olduk şükür oglumda 1 hafta sonra yasını dolduracak hem aralarında kıskançlık olmaz
Dygrd Ballisi533 bende aynıyım devlete kalsa kürtaj ol riskli dedi özel hicbir risk yada sıkıntı görmedi cana kiymak kolaymı 😔
Ballisi533 Buse113 ah nasıl içimi rahatlattın dktorum burda degıl suan gıdemıyorum aklımdada soru işaretı vardı okudugum olumsuz yorumlardan
Selin12- Sessizprofil benim ikinci kızım doğduğunda büyük kizim 14 aylıkti evet iki çocukla ilgilenmek zor oluyor ama bakılmıyor bir durum değil ben tek başıma büyüttüm hiç kimsem yoktu yanımda
Buse113 Ballisi533 40 ında hamile kalıp doğuran duydu bu kulaklar hiç korkmayalım güzel olcak inşallah, 🥰
Ballisi533 Buse113 ay ınanmıyorumm 🤭 herseyın hayırlısı olsun ınsallah saglıkla alalım evlatlarımzı kucagımıza
Parla Buse113 40 yaş sizin için çok yaşlı sanırım. benim 2 arkadaşımda 40 ve 42 yaşlarında doğum yaptılar çok yaygın halbuki.. o yaşlarda hamile arkadaşlar varsa okuyup bozulabilirler☺️
Parla Parla Buse113 2. Kez okuyunca idrak ettim özür dilerim lohusa 40ından bahsetmişsiniz siz🙈 bende diyorum 40 yaşda ne var🤭🌸 çok güldüm şuan
Parla Buse113 ☺️🌸. Sizinde 2. Doğumunuz olacak drunuz kaçıncı haftada alınmasını söyledi acaba? Oğlum 4 yaşına girecek, bende suan 2 aylık hamileyim bence yeteri kadar zaman kazandım dikişin kaynaması için. Fakat arkadasımın oğlu 2 yaşında onda sezaryen olmuştu yakın zamanda tekrar doğum yapacak 37. Haftada alacağız demiş dr. İki doğum arası kısa ve Dikişlerin içeriden zarar görebilir zorlamayalım demiş🤷🏻♀️ Olabilir mi böyle bişey 🤦🏻♀️
Sevinc1987 bayangulucuk35 sen öyle san o yaşta kıskançlık oluyo malasef görümcemin kızı yaşını doldurdu 2 ay sonra kardeşi doğdu odada asla tek bırakamıyordu çocugu yalnız buldugu an yoluyo vuruyo🙈
Buse113 Parla yani o karna bağlu bence kuzum karın düşürse dikişe zarar veya çok büyürse. Ama tabi gelişimd3e sorun olmadığı sürece hemen alsınlar riske atmayalım 😀 şuan 4 aylığım hiç karnım yok inş böyle devam eder diyorum 😀😀
Afynl_03 Benmde çok merak ettim bir konu oğlum 14 aylık ve ben 4 aylık hamileyim doktorum sezeryan yerin çok taze göbek büyüdükçe ağrı olabilir korkma demişti
Parla Buse113 umarım yinede zamanında gelirler:) ben kontrole gitmiştim sancım çıktı oğlumu 36+5 de aldılar kanımda enfeksiyon çıktı diyerek.. küvezde kaldı 3 gün ciğerler gelişmemiş Allahtan ciğer geliştirici vurmuştuk yoksa daha uzun kalabilirdi. İlk gün görememiştim onun hüznü vardı💔 hakkımızda hayırlısı artık☺️
bayangulucuk35 Sevinc1987 ay kız bende olmuyo sanıyom bide benim ikizlerim olucak desene kızcelerim cok çekcek abilerinden benımkide aralarında 1 yas 2 ay olucak 😂😂