gkg1029 Kızlar neler tüketiyorsunuz bebeğiniz kilo alsın diye herkes yazsın fikir olur hem ☺️☺️Ben badem peynir yumurta tavuk bunları eksik etmiyorum bi de cici bebe duymuştum onu tüketiyorum 🥚🍔🥘🍗🍪
Alyabebekk gkg1029 almayınca almıyo gerçekten 😁 ben ilk bebeğim de 9 ay boyunca maymunlar gibi muz yedim kaşar peyniri yedim badem havuç yedim amaaa kızım 36. hafta da 2265 gr doğdu 🥰 şmdi ikinci hamileliğim özellikle yediğim bse yok ne varsa öyle yiyorum bakalım bunda nasıl olcak 🙈
Busr4 gkg1029 Haftada en az bir kez balık tüketmek gerekiyor havuç ve ceviz de çok yararlı bebişlere 💕
ilkgozagrimhavinim Alyabebekk bu okadar doğru ki.. Yemediğim şey kalmadı. Kaşar ve muz görmek istemiyorum artık. Hele yumurta🤦🏼♀️ ama bebiş 35.haftamız ve 2200 kg. Gelişimi 3 hafta geri🤷🏼♀️ üstelik ne suyumda sıkıntı var ne kan akışında ne de plesantada. Yapısal dedi perinatoloğum. Olmayınca olmuyor işte.
gkg1029 Kaşar ceviz evet bunlarıda tüketiyorum duymuştum umarım onlar alsın diye kendimiz almıyoruz dur🤣
bahtnurr1 gkg1029 ebe cici bebe yerine gece süt muz ye yatmadan dedi. Gün içerisinde de süt ürününü 2-3 porsiyona çıkart canım. Hani normal alması gerekeni aldı ama gelişimi güzel olmuştu haftasıyla
FatmaNur_ gkg1029 canım genetik galiba. Ben almasın diye yemiyorum nerdeyse bisey iki haftadır. O hala hızla kilo alıyor. 39+4 olduk 3800 dedi doktor. İyice korkuyorum. Yemiyorum yine alıyor
Alyabebekk KUBRA3468 hayır kontrole dye gitmiştim acil sezaryene alındım. Bebeğim beslenmeyi bırakmış anne karnında 1 hafta boyunca sadece 70 gr almış dr daha fazla tutamayız yaşayamaz bu şekilde hemen doğması lazım dyince ağlaya ağlaya doğuma gitmiştim 🥺 şmdi çok şükür sağlıklı sıhhatli 🌸
Fatmakara97 gkg1029 30 haftaya girdim az önce öğrendiğimden beri sadece arada aksattım. Hergün olmasada mutlaka 2 günde bir yumurta süt ceviz 1 adet hurma fındık meyve peynir ve kaşar peyniri . İnternetten baktığımda hep haftasından daha ileride bi kiloda maşallah