gulsah92 Merhaba arkadaşlar 36+2 olduk bizim doğum tarıhımız belli oldu bişey çıkmazsa 1 kasım sizinkiler ne zaman 🥰
Dilara0638 gulsah92 36+0 ız doğum tarihimiz 11 kasım görünüyor 40 haftanın tamamlanışı ama ne zaman gelir bilmiyorum 🤷♀️😊
Babyiveannesi Denizyildizii sezeryan mi canım seninki ben bugün 37 hafta olacamama doğum tarihim uygulama 5 Kasım diye görünüyor
Kubbbraa 37+4 😊😊 ne zaman geleceğine kendi karar verecek ins çabuk gelir onun kokusuna çok ihtiyacım var 🤤
HaticeBerkayBalat3103 @gulsah92 bende 30 uncu haftamın içindeyim canım dogumuma 10 hafta kaldı Allah’ın izniyle Bi sıkıntı problem çıkmazsa normal dogum olucak 28 Aralık tahmini dogum tarihimiz doktorumuz söyledi 😊🙏
Denizyildizii Sultankiz Kilosu nasıl acaba. Ben 36+4 üm de bana 22 ekime verdi gün bebek beklemez dedi
Sultankiz Denizyildizii 2.750 gr 47 cm idi normalde bana da 26 ekim dedi ama kgsı 1 hafta geri şuan kg alması için beklemesi lazım dedi sizin kaç kg
Zeynep9120 gulsah92 36+3 ama doktor ½ haftaya gelir ekim bebeği olur büyük ihtimal dedi canım hayırlısıyla bi avazda kurtulalım insallah🙏🏻🌸